Nöroşirürjiyen ne demek, TDK'ya göre Nöroşirürjiyen kelime anlamı nedir, nasıl kullanılır?

Daha önce duymadığımız bazı kelimelerin anlamını merak ederiz. Nöroşirürjiyen sıkça olmasada bazen duyduğumuz bir kelimedir. Nöroşirürjiyen ne demek? Türk Dil Kurumu (TDK) sözlük anlamına göre anlamı nedir? Nöroşirürjiyen kelimesinin anlamını kolayca öğrenmeniz için bu bilgilendirici makaleyi sizler için toparladık.

Sosyal yaşamın devinimi içinde birçok kelimeye maruz kalırız. Bazılarının anlamlarını bilirken bazılarını ilk kez duyduğumuz için akıllarımızda soru işareti belirir. Peki Nöroşirürjiyen ne demek? Nöroşirürjiyen TDK sözlük anlamı ne demektir? İşte merak ettikleriniz ve daha fazlası.

Günlük yaşantımızda bazen hiç duymadığımız, bilmediğimiz kelimelerle karşılaşabiliyoruz. Bu durumda internette kısa bir araştırma yaparak bu kelimelerle ilgili fikir ve bilgi sahibi oluyoruz. İşte o kelimelerden bir tanesi nöroşirürjiyen kelimesi. Peki nöroşirürjiyen ne demek? Türk Dil Kurumu (TDK) sözlük anlamına göre nöroşirürjiyen nedir, nöroşirürjiyen kelimesinin kaç anlamı var? İşte bu sorularınızı bu içerikte bulabilirsiniz.

Nöroşirürjiyen kelimesini hayatımızın her alanında, sosyal medya da, televizyon da dergi veya gazete okurken karşılaşacağımız sık kullanılan kelimeler arasında. Nöroşirürjiyen kelimesinin anlamı ile birlikte kökeni ve doğru yazılışı ile örnek cümlelere buradan ulaşabilirsiniz.

NÖROŞİRÜRJİYEN NE DEMEK, TDK'YE GÖRE ANLAMI NEDİR?

Nöroşirürjiyen kelimesi, dilimizde oldukça kullanılan kelimelerden birisidir.
Nöroşirürjiyen kelimesi Fransızca kökenlidir.

TDK'ya göre nöroşirürjiyen kelimesi anlamı şu şekildedir:

- Beyin cerrahı

👍 BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!

Ne, Nedir Haberleri