Norm Ender’in şarkısı Spotify'dan kaldırıldı

Büyük bir hayran kitlesi olan Norm Ender'in büyük çıkış yakaladığı 'Mekanın Sahibi' adlı şarkısının çalıntı olduğu iddia edilmişti. Norm Ender'in şarkısı Spotify'dan kaldırıldı.

“Mekanın Sahibi” adlı tekrar yükselen Norm Ender müzik listelerinde büyük ses getirmişti. Rap dünyasında çekişmelerin ve diss atmaların başlangıcı olan “Mekanın Sahibi” şarkısı hakkında geçtiğimiz günlerde “çalıntı” iddiaları gündeme geldi. Çevrimiçi müzik platformu Spotify şarkıyı listesinden kaldırdı.

ORİJİNALİ KALKTI, REMIX’LER KALDI

Şarkının neden kaldırıldığıyla ilgili henüz bir açıklama yapılmadı. Mekanın Sahibi şarkısının remix versiyonları ise gala Spotify’da yer alıyor.

YUNG SLATT’TAN SOSYAL MEDYADA ÇAĞRI

Mekanın Sahibi isimli şarkıdaki melodinin, Young Slatt & B Stakk Feat Peewee Longway tarafından seslendirilen “Work My Move” adlı parçadaki benzerliği dikkat çekmişti. ‘Mekanın Sahibi’ çalıntı mı?” soruları gündeme gelmişti. Dün melodinin kendisine ait olduğunu iddia eden Young Slatt, sosyal medyadan konuyla ilgili paylaşım yaptı. Paylaşımda Norm Ender’i de etiketleyerek, “Norm Ender etiketinde, ‘beat’imi çaldı” ifadelerini kullandı.

👍 BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!

Magazin Haberleri