Netflix'ten gelen şok karar! Şimdiki Aklım Olsaydı dizisi iptal edildi!

Başrollerinde Özge Özpirinçci ve Birkan Sokullu'nun yer alacağı Şimdiki Aklım Olsaydı dizisi çekimleri Netflix engeline takıldı. Son dakika kararıyla iptal edilen dizinin oyuncuları karar karşısında şok oldu.

Çağan Irmak'ın yöneteceği Ece Yörenç'in ise yazdığı dizinin ekibi bu sabah ilk kez sete çıktı. Başrollerinde Özge Özpirinçci ve Birkan Sokullu ve Burak Yamantürk'ün yer aldığı dizi Netflix'ten gelen son dakika kararı ile iptal edildi. 

DİZİ İPTAL EDİLDİ

Netflix yapım şirketi Ay Yapım'a diziyi iptal ettiğini duyurdu. Set ekibi gelen haber üzerine dekorları topladı. Dizinin senaryosunda gay bir çiftin hikâyesinin de işlendiği öğrenildi.

ŞİMDİKİ AKLIM OLSAYDI KONUSU

Genç bir kadın olan Reyhan, mutsuz bir evliliğe sahiptir. Sünnet olduğu zamanlardan beri tanıdığı kocası Nadir ile 10 yıldır evli olan Reyhan'ın bir de kaza sonucu ikiz çocuğu olur. 9 yaşında olan ikizlerinden, evliliğinden, yaşadığı hayattan artık iyice sıkılan Reyhan'ın hayatı beklenmedik bir anda bambaşka bir hal alır. Her şeyden iyice bunaldığı bir gece, yüzyılın hatta 500 yılın en güçlü kanlı ay tutulması gerçekleşince Reyhan on yıl öncesine geri döner. Şimdiki aklı ile kendisini Nadir'in evlilik teklifi ettiği anda bulan Reyhan'ın hayatında artık hiçbir şey eskisi gibi olmayacaktır.

ŞİMDİKİ AKLIM OLSAYDI OYUNCU KADROSU

 Özge Özpirinçci (Reyhan)

 Birkan Sokullu (Nadir)

 Burak Yamantürk (Cihan)

 Elifcan Ongurlar (Ayşe)

 Ahmet Rıfat Şungar (Cem)

 Ümit Erlim (Ateş)

 Feyyaz Yiğit (Hızır)

 Mustafa Avkıran (Sattas)

 Filiz Taçbaş (Nihal)

 Selçuk Borak (Fahrettin) 

 

👍 BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!

Gündem Haberleri