Netflix Avatar dizisi kesinleşti!

Yılların en iyi animelerinden olan Avatar serisinin Netflix uyarlaması için Avatar: Live Action dizisi resmi olarak kesinleşti. Ayrıca animenin orijinalinde seslendirme yapan bazı karakterler de oynaması için ikna edilmeye çalışılıyor.

Avatar Netflix dizisi olarak platformda yerini alacak. Sevenleri, gelen resmi karar üzerine sosyal medyada büyük bir sevinç yaşadı.

İzleyicilerin Netflix duyurusundan sonra merakla beklediği Avatar: Live Action dizisi resmi olarak Netflix dizi listesine eklendi!

Animasyon serisinin yapımcıları olan Michael Dante DiMartino ve Bryan Konietzko bu serinin yapımında önemli rol alacak! Ayrıca ünlü film yapımcısı Dan Lin çıkacak dizinin yapımcısı olarak görev alacak. Gelen açıklamaya göre oyuncular sadece beyaz ırktan olmayıp, her kültüre uygun olarak karma şekilde oyuncu seçimi yapılacak. Bu haber Avatar hayranlarının beklentilerini fazlasıyla arttırmış durumda.

ÇIKIŞ TARİHİ EN GEÇ 2021

Aynı zamanda Michael ve Bryan, Zuko’nun ve Korra Efsanesindeki General Iroh’un (Zuko’nun torunu) seslendirmesini yapan Dante Basco’yu çıkacak dizide rol alması için ikna etmeye çalışıyor.

Jessie Flower’ın (Toph’u seslendiren aktör) dediklerine göre Netflix, Avatar: Live Action dizisinin başta 2020’de çıkacağını açıklasa da dizi çekimleri henüz başlamadığından ve aynı zamanda oyuncu seçimlerinin bazıları devam ettiğinden (Özellikle Ateş Ulusu ve Toprak Krallığı karakterleri için özellikle Kuzey Asya ve Güneydoğu Asya’dan oyuncu arayışları devam ediyor) dizinin çıkış tarihi 2021’i bulabilir. Kısaca önümüze henüz net bir tarih koyulmadı. Çekim için özellikle Kanada başta olmak üzere mekan arayışları devam ediyor.

👍 BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!

Teknoloji Haberleri