Mustafa Topaloğlu kimdir? Kaç Yaşında? Nereli?

Uzaylı lakaplı Mustafa Topaloğlu hastaneye kaldırıldı. Bir dönem Survivor'da yarışan ve ilginç tarzı ile dikkatleri çeken türkücü Mustafa Topaloğlu'nun kalp krizi geçirdi. Peki Mustafa Topaloğlu kimdir? Kaç Yaşında? Nereli?

Mustafa Topaloğlu kimdir? Kaç Yaşında? Nereli? sorusu Mustafa Topaloğlu'nun hastaneye kaldırılmasının ardından merakla araştırılır oldu.Türkücü Mustafa Topaloğlu, Demet ve Alişan ile Sabah Sabah programının ardından kalp krizi geçirdi. Peki Mustafa Topaloğlu kimdir? Kaç Yaşında? Nereli?

MUSTAFA TOPALOĞLU KİMDİR? ASLEN NERELİDİR? KAÇ YAŞINDADIR?

Mustafa Topaloğlu 1 Ocak 1957 tarihinde Artvin’in Hopa şehrinde doğdu. Mustafa Topaloğlu yaş olarak 63 yaşındadır. Artvin Hopalı bir baba ve Trabzonlu bir annenin 11 çocuğundan biri olan ünlü sanatçı fakir bir ailede dünyaya geldi. Çocukluğu Sakarya’nın Karasu ilçesinde geçti. Okul yıllarında Mustafa Topaloğlu, Kur’an-ı Kerim’i ezberleyerek hafızlık yaptı. Hafızlık dönemine ilişkin olarak Topaloğlu, “Sömestr tatillerinde din hocalarımdan ders alıyordum ve büyük bir aşkla Kur'an-ı ezberlemek için uğraşıyordum. Kur'an-ı Kerim'i ezberledim ve hafız oldum. Kendimi hem dini hem de beşeri ilimle donattım" ifadelerini kullanmıştı.

Babasının din adamı olması için ısrar ettiğini belirten Topaloğlu, gönlünde yatan müzik tutkusuna yöneldi. “Oy Oy Emine” şarkısını çıkartarak Mustafa Topaloğlu müzik dünyasına hızlı bir giriş yaptı. 1 Eylül 2003 de vefat eden abisi Müzik yapımcısı Hilmi Topaloğlu ve Burhan Aydemir’le birlikte 1992 yılında Nokta Müzik firmasının kurulunda bulundu. Bir müddet sonra ünlü isim firmadan ayrıldı. Hilmi Topaloğlu, Burhan Aydemir’le birlikte yoluna Prestij Müzik olarak devam etti.

Mustafa Topaloğlu albümleri arasında; Beraber, Beyaz Gelin, Bizim Düğün, Canım, Emine, Hadef İnsanlık, Kafam Bozuk Bu Sıralar, Keyf, Konuş, Makbule, Memişler, Muallim, Taktım ve Yakarım Alimallah yer aldı. Mustafa Topaloğlu teklileri içinde ise; Gerizekalı Sevgilim, Bürütüs, Obama ve Ya Herro Ya Merro bulundu.

👍 BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!

Magazin Haberleri