Galatasaray, Fatih Terimle yoluna devam ediyor! Mustafa Cengiz'den çarpıcı açıklamalar...

Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz, son günlerde gündemde olan konulara değin açıklamalarda bulundu. Cengiz, Fatih Terimle yola devam edileceğini de dile getirdi.

Günlerdir süre gelen Galatasaray yönetimi ve Fatih Terim arasında yaşanan gerginliklerin ardından Mustafa Cengiz, açıklamalarda bulundu. Fatih Terim ile bir sorun olmadığını belirten Mustafa Cengiz, transfer görüşmelerinden ve ekonomik sorunlardan bahsetti. Cengiz, "3-5 gündür büyük bir kaos yaratma, özellikle sosyal medyada üzüldüğüm, bana göre haksız suçlamalar var. Herkese saygı duyarım. Taraftar şunu unutmasın: Geçmişini bilmeyen, geleceğini yönetemez, karar veremez" dedi. 

"FALCAO'YA TEKLİF VAR, GİTMEK İSTEMİYOR"

Falcao'nun gönderilmesi konusundaki soruları yanıtlayan Cengiz, "Falcao, İspanya'da tedavi olup gelecek. Çok karakterli bir futbolcu, bütün futbolcularımız karakterlidir. Düzelecek ve gelecek. Falcao bize derse ki 'Şu kulübü buldum, transfer olmak istiyorum', ki kendisine Güney Amerika ve Arabistan'dan teklif geldi istemiyor." diye konuştu.

"FATİH TERİM'İN SÖZLEŞMESİ DEVAM EDİYOR"

Yeni Malatyaspor maçı sonrasında, tartışılmaya başlanan Fatih Terim ve sözleşmesi hakkında konuşan Mustafa Cengiz, "Fatih Terim'in mukavelesi mayıs ayında bitmiyor. Fatih Hoca'nın mukavelesi, biz ya da sonradan gelecek yönetim iptal ederse biter. Otomatik iptal oluyor diye bir şey yok. 2+3 yıl yaptık mukaveleyi, hocamla beraber yaptık." ifadelerini kullandı.

Transfer sürecini değerlendiren Cengiz, "Taraftar beklesin biraz, nakit kaynak yaratmadan uzun vadeli borçlanmayız. Bunu benden istemesinler. Bir rakibiniz sizden fazla transfer yapınca sizi yenmiş sayılıyor. Transferde galipseniz, şampiyonlukta daha değerli hale geliyorsunuz. Santrfor alamadığımız dönem en çok golü biz attık, defans alamadığımız dönem en az golü biz yedik. Yokluklar, bazen fırsatlara çevrilir. İnsan yaşamında da böyledir. Hocamız şapkadan tavşan çıkardı. Biz de yönetim olarak bazen fil çıkarıyoruz, inşallah yine çıkaracağız." dedi.

👍 BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!

Spor Haberleri