Muş yarın okullar tatil mi? 10 Ocak Muş okullar tatil mi?

Muş yarın okullar tatil mi? Muş'ta yaşayan birçok veli ve öğrenci 10 Ocak'ta okulların tatil olup olmadığını öğrenmek istiyor. Muşlular internette arama yapıyor. Peki Muş yarın okullar tatil mi? 10 Ocak Muş okullar tatil mi? Detaylar haberimizde.

Muş yarın okullar tatil mi? sorusu Muşlular tarafından internet üzerinde araştırılmaya başlandı. 10 Ocak'ta Muş'ta okulların tatil edilip edilmediği veli ve öğrenciler tarafından merak ediliyor. Konu üzerine internette arama yapılıyor. Peki Muş yarın okullar tatil mi? 10 Ocak Muş okullar tatil mi? Ayrıntılar haberimizde...

10 OCAK MUŞ OKULLAR TATİL Mİ?

Muş'ta beklenen aşırı soğuklara bağlı buzlanma ve don nedeniyle merkez ve merkeze bağlı köylerde eğitime bir gün ara verilecek.

Muş Valiliğinden yapılan açıklamaya göre, aşırı soğuklara bağlı buzlanma ve don beklentisi nedeniyle İl İdaresi Kanunu çerçevesinde, yarın Muş merkez ve merkeze bağlı köylerde eğitim öğretime bir gün süreyle ara verilecek.

Merkezdeki kamu kurumlarında çalışan hamile ve engelli personelin de idari izinli sayılacak. İlçeler ve bağlı köylerde eğitim öğretim devam edecek. 

👍 BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!

Gündem Haberleri