Murat Kurum açıkladı! TOKİ ödemelerinde yüzde 25 indirim yapacaklarının müjdesini verdi! İşte o tarih!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığından yapılan açıklamaya göre TOKİ'den ev, arsa ve iş yeri sahibi olmak isteyen vatandaşlar için 24 Nisan'da bir kampanya başlatılacağını duyurdu.

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum Sosyal medya hesabı Twitter üzerinden yaptığı açıklamada TOKİ konutlarına ilişkin önemli bir duyuruda bulundu. TOKİ'den ev, arsa ve iş yeri sahibi olmak isteyen vatandaşlarımıza kolaylık sağlamak amacıyla her yıl 2 ayrı indirim uyguladıklarını belirterek 24 Nisan'da başlatacakları yüzde 25 indirim müjdesini verdi.

KAMPANYA 24 NİSAN'DA BAŞLIYOR

Bakan Kurum sosyal medya hesabı twitter üzerinden yaptığı açıklamada; "TOKİ’mizle her yıl iki kere düzenlediğimiz indirim kampanyamızın zamanı geldi. 24 Nisan’da başlıyoruz! TOKİ’den konut ve iş yeri sahibi olan vatandaşlarımız, kalan borçlarını peşin ödemek isterlerse % 25 indirimden faydalanabilecek" duyurdu.

Ödeme koşullarına ilişkin ise; Kalan borcunu peşin ödeyen konut ve iş yeri sahibine yüzde 25 indirim, arsa alan vatandaşlar için ise yüzde 12.5 indirim uygulayacağı bildirildi.

KAMPANYADAN YARARLANMA ŞARTLARI NELER?

Kampanyadan yararlanmak isteyen konut ve iş yeri sahiplerinin 18 Mayıs'a, arsa sahiplerinin ise 12 Mayıs'a kadar başvuru yapmalarının gerektiği belirtildi.

👍 BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!

İlk yorum yazan siz olun

İlgili Haberler

Kılıçdaroğlu'nun bakanlık sözü verdiği Muharrem Erkek'in sözleri yeniden gündemde! Erkek: Sınırımızda PYD olsun
CHP'li Milletvekili adayı Murat Emir:" HDP'li belediye başkanlarının PKK marşında ayağa kalkması kayyum atanması için yeterli değil"
Mısır Dışişleri Bakanı Semih Şukri Türkiye'ye geliyor! Normalleşme adımları hız kazanıyor!

Gündem Haberleri