Muğla'daki acil serviste sosyal mesafesiz açılış töreni

Muğla'nın Menteşe ilçesinde Devlet Hastanesi'nin acil servis bölümü yıllar sonra tadilat ve onarım yapılarak yeniden hizmete açıldı. Yenilenen bölümün açılışında bir araya gelen protokol üyelerinin acil servisi incelemeleri esnasında sosyal mesafe kuralını hiçe sayması dikkat çekti.

Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nin açılması nedeniyle uzun yıllar kullanılmayan Menteşe Devlet Hastanesi'nin acil bölümü tadilat yapılarak hastalarına yeniden hizmet vermeye başladı. Ancak acil bölümün açılmasıyla incelemelerde bulunan yetkililerin sosyal mesafe kuralına uymamaları dikkatleri üzerlerine çekti.

Yenilenen acil servis için açılış töreni düzenlendi. Acil servisin açılışına Muğla Valisi Esengül Civelek, AK Parti Milletvekilleri Yelda Erol Gökcan, Mehmet Yavuz Demir, Muğla İl Emniyet Müdürü Süleyman Suvat Dilberoğlu, Menteşe Kaymakamı Caner Yıldız, Menteşe Belediye Başkanı Bahattin Gümüş, Ula Belediye Başkanı İsmail Akaya, AK Pati İl Başkanı Kadem Mete, İl Sağlık Müdürü İskender Gencer ile vatandaşlar katıldı.

SOSYAL MESAFE KURALINA UYULMADI

Menteşe Devlet Hastanesi’nin Acil Servis açılışında bir araya gelen protokol üyeleri açılış ve sonrasında acil servisi incelemeleri esnasında sosyal mesafe kuralı ise hiçe sayıldı.

BAZI BÖLÜMLER BİR HAFTA SONRA HİZMET VERMEYE BAŞLAYACAK

Menteşe Devlet Hastanesi genel cerrahi, kadın doğum, dahiliye ve çocuk servislerinin bir hafta sonra Muğla halkına hizmet vermeye başlayacağı öğrenildi.

👍 BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!

Gündem Haberleri