Müge Anlı'da ortalık karıştı! Arife Gökçe'nin çocukları Sinan Sardoğan'a saldırdı

Müge Anlı ile Tatlı Sert programında Arife Gökçe'nin kaybolması olayının şüphelisi olan Sinan Sardoğan'ın sözleri stüdyoda gerginlik yarattı.

ATV'de ekrana gelen Müge Anlı ile Tatlı Sert Programı, yeni bölümüyle ekrana geldi. Programda Arife Gökçe'nin şüpheli kaybı işlenirken olayın baş şüphelisi olan Sinan Sardoğan, programda söyledikleriyle Gökçe'nin çocuklarını çileden çıkardı.

SÖZLERİ TARTIŞMA YARATTI

Gökçe'nin kaybolmasıyla ilgili konuşan Sinan Sardoğan, "Benim de annem yok. Başkasından bana ne. Onlara niye üzüleyim, bana ne? Üzülecek olsam ona mesaj attığım için üzülürüm" diye konuştu.

ÇOCUKLAR, ÇİLEDEN ÇIKTI

Adli Tıp Uzmanı Şevki Sözen'in "Arife Hanım'ı biri öldürmüş olsa üzülür müsün?" sorusu yanıt veren Sardoğan, öldüren kişi hakkında, "Niye üzülecekmişim. Allah belasını versin" dedi. Sardoğan'ın sözlerini yanlış anlaşılınca program gerginlik yaşandı.

SALDIRMAYA ÇALIŞTILAR

Annelerine "Allah belasını versin" denildiğini zanneden Gökçe'nin çocukları Atakol ve Tufan, stüdyoda Sinan Sardoğan'a saldırmaya çalıştı. Güvenliklerin araya girdiği olay esnasında kanal yönetimi yayını kesmek zorunda kaldı.

👍 BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!

İlk yorum yazan siz olun

Gündem Haberleri