MSÜ sınavları iptal mi 2021? MSÜ sınavları ertelenecek mi 2021?

4 Nisan 2021 tarihinde yapılması planlanan Milli Savunma Üniversitesi Askeri Aday Belirleme Sınavı'nın(MSÜ) iptali ve ertelenmesi konusunda açıklama yapılıp yapılmağı merak ediliyor. MEB'in 9. 10. 11. 12. sınıf lise sınavlarını ertelemesinin ardından gözler merkezi sınavlara çevrildi. Peki MSÜ sınavları iptal mi 2021? MSÜ sınavları ertelenecek mi 2021? İşte son gelişmeler...

MSÜ sınavları ÖSYM tarafından gerçekleştirilmektedir. Bu yıl MSÜ sınavları için başvurular 27 Ocak-23 Şubat tarihleri arasında  alındı. Adaylar sınav içi n4 Nisan 2021 tarihini bekliyor. Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) bir önceki gün 29 Mart tarihinden itibaren başlaması beklenen lise sınavların 3 Mayıs’a ertelendiğini duyurdu. 

MSÜ SINAVLARI İPTAL Mİ?

MSÜ sınavına girecek adaylar da kendi sınavları hakkında iptal ve ya erteleme söz konusu olup olmadığını araştırıyor. Peki konu hakkında açıklama geldi mi? İşte detaylar...

MSÜ SINAVLARI ERTELENECEK Mİ 2021?

MSÜ sınavlarının iptali ve ya ertelenmesi ile ilgili herhangi bir açıklama yapılmadı. Resmi bir açıklama geldiğinde haberimiz güncellenecektir. 

MSÜ SINAV GİRİŞ BELGESİ YAYIMLANDI MI?

2021 MSÜ sınav giriş belgeleri ÖSYM tarafından yayımlandı. Adaylar giriş belgelerini aşağıdaki linkten ulaşıp çıktı alabilirsiniz.

MSÜ SINAV GİRİŞ BELGESİ SORGULAMA (ÖSYM EKRANI)

👍 BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!

Eğitim Haberleri