Mourinho o Türk'ü istiyor!

Schalke forması giyen Milli futbolcumuz Ozan Kabak'a Tottenham'ın teknik patronu Mourinho talip oldu. İngiltere ve Alman basınında çıkan haberlere göre Mourinho, Ozan'a ilgi duyuyor ancak resmi teklif yapılmadı.

Ajansspor'un haberine göre, Bundesliga'nın köklü ekiplerinden Schalke'de forma giyen Ozan Kabak'ın talipleri gün geçtikçe artıyor. Schalke 04 yaşadığı mali kriz nedeniyle Ozan gibi yüksek bonservis bedeli ile satabileceği oyuncuları elden çıkarmaya bakıyor. 

Galatasaray'dan önce Stuttgart'a ardından da Schalke'ye transfer olan Ozan, performansıyla Avrupa kulüplerinin radarına girmeyi başarıyor. Alman basın mensupları Ozan'ın satılabileceğini söylerken, şu an da resmi bir teklifin olmadığını belirtiyor. 

BONSERVİS BEDELİ 45 MİLYON EURO 

Almanya’da yayınlanan makale ve haberlerde ise Schalke ile sözleşmesi devam eden Ozan Kabak’ın transferini gerçekleştirmek isteyen kulübün 45 milyon Euro ödemek zorunda olduğunu belirtiliyor.

OZAN KABAK'IN BUNDESLİGA PERFORMANSI

Ozan Kabak, Galatasaray'dan önce Stuttgart'a satıldı. Stuttgart formasıyla çıktığı 15 maçta 3 gol atmayı başaran Ozan, Schalke 04'e transfer oldu. Stuttgart'ın ardından Almanya'nın köklü ekiplerinden olan Schalke'ye transfer olan Kabak, 26 maça çıktı ve 3 gol atmayı başardı. 

KAYNAK: Ajansspor

👍 BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!

Spor Haberleri