Milliyetçiliğiyle ön plana çıkan Ümit Özdağ, 15 Temmuz darbe girişiminde bakın nerede, ne yapmış! Görüntüleri ortaya çıktı!

Ümit Özdağ'ın 15 Temmuz hain darbe girişiminde ne yaptığı yıllar sonra ortaya çıktı. Görüntülere tepki gösteren sosyal medya kullanıcıları "Milliyetçiliğin buraya kadar" şeklinde yorumda bulundu.

Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, Türkçü ve Milliyetçi duruşuyla ilgi çekmeye devam ediyor. Her fırsatta Türkiye için fedakarlık yapılmasının önemine dikkat çeken ve Türkçülük duygusuyla ülkedeki yabancı uyruklu vatandaşlara ırkçılık yaptığı görülen Özdağ'ın, 15 Temmuz 2017 görüntüleri ortaya çıktı. Hain darbe girişimi olan Türkiye'nin en zor günlerinden biri olan o gecede, bakın milliyetçi Özdağ nerede ve ne yapıyormuş...

"FOX TV BAŞINDA VATAN KURTARIYOR"

Yıllar sonra ortaya çıkan görüntülerde Ümit Özdağ'ın, darbe girişimini evinde televizyon başında izleyerek geçirdiği görüldü. Televizyonda FOX TV'nin açık olduğu görülürken, Zafer Partisi Genel Başkanının bir yandan da telefonla konuştuğu görüldü. O görüntülere sosyal medya kullanıcılarından "FOX TV başında vatan kurtarıyor" şeklinde yorumlar geldi.

👍 BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!

İlk yorum yazan siz olun

Gündem Haberleri