Milli Eğitim Bakanı duyurdu! Çocuklara Oyun Alfabesi geliyor

Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk sosyal medya adresinden yaptığı açıklamada çocuklar için "Oyun Alfabesi" hazırladıklarını belirtti. Ayrıca Selçuk çocuklardan öneriler beklediklerini ifade etti.

Çocuklar için Oyun Alfabesi geliyor. Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, çocuklar için "Oyun Alfabesi" hazırladıklarını belirterek, öneri beklediklerini paylaştı.
 
Bakan Selçuk, sosyal medya hesaplarından yaptığı açıklamada, evde kalma sürecinde küçücük bir odada oyun oynayan çocuklar için Dünya Oyun Oynama Günü kapsamında "Oyun Alfabesi" hazırladıklarını belirtti.

ÖNERİLER HANGİ ADRESE GÖNDERİLECEK?

Ziya Selçuk, "Dünyanın en yetenekli tiyatrocuları olan çocuklarımızdan da önerilerini 'oyunalfabesi@meb.gov.tr'ye göndermelerini bekliyoruz." değerlendirmesinde bulundu. 

ÖNERİLER KİTAPLAŞTIRILACAK 

"Oyun Alfabesi"nde her harfe ayrılan kutuda bir oyun yer alıyor. İsteyen çocuklar, alfabedeki oyunlara benzer şekilde hazırladıkları oyunları, "oyunalfabesi@meb.gov.tr" adresine gönderecek. Gelen öneriler "Çocukların Dilinden Oyunlar" adıyla kitaplaştırılacak.

Ziya Selçuk'un paylaşımı şu şekilde:

"Evde kalma sürecinde, küçücük bir odada ne oyunlar kurulacağını bizlere gösteren çocuklarımıza..
Dünya Oyun Oynama Günü için “Oyun Alfabesi” hazırladık. Dünyanın en yetenekli tiyatrocuları olan çocuklarımızdan da önerilerini oyunalfabesi@meb.gov.tr’ye göndermelerini bekliyoruz."

👍 BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!

Eğitim Haberleri