MHP'nin Ankara kampı başlıyor

Milliyetçi Hareket Partisinin (MHP), 3 günlük Ankara kampı bugün başlıyor. Genel Başkan Devlet Bahçeli'nin başkanlık edeceği 3 günlük kampta ekonomik gelişmeler, dış politika ve Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi ele alınacak.

Cumhur İttifakı ortaklarından MHP, Ankara'da toplanıyor. 3 gün sürecek kampa Genel Başkan Devlet Bahçeli başkanlık edecek. Kampta; dış politika, Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi ve ekonomik gelişmeler ele alınacak.

Genel Başkan Devlet Bahçeli, toplantının açılışını yapacak. Bahçeli, açılış konuşmasında gündemdeki gelişmeler ile MHP’nin bu gelişmeler karşısındaki tutumunu değerlendirecek.

CUMHURBAŞKANLIĞI HÜKÜMET SİSTEMİ DEĞERLENDİRİLECEK

Ardından 4 ayrı oturumda iç ve dış politika, Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi, uyum yasaları, Meclis çalışmaları ve Sosyal Güvenlik Sistemi ile ilgili sunumlar yapılacak.

Suriye, ABD-İran gerilimi, Libya’da yaşananlar ve Doğu Akdeniz’deki gelişmeler ve Türkiye’nin izlediği politika konusunda akademisyenler partililere sunum yapacak.

Genel Başkan Yardımcıları da MHP’nin çalışmaları ile ilgili bilgi aktaracak.

İsmail Faruk Aksu - "Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi ve sistemin devamı için gereken uyum yasaları", Mustafa Kalaycı - "Sosyal Güvenlik Sistemi ve emeklilikte yaşa takılanlar", Emin Haluk Ayhan - "Ekonomi" konusunda çalışmaları anlatacak.

Devlet Bahçeli kampın kapanışında basın toplantısı yapacak

Kampın son gününde ise teşkilat çalışmaları ile ilgili sunum yapılacak. Sonrasında ise Genel Başkan Devlet Bahçeli basın toplantısı düzenleyecek. 

👍 BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!

Gündem Haberleri