MHP'den CHP'ye Büyük Ret

MHP, CHP'nin randevu talebini reddetti. MHP Grup Başkenvekili Erkan Akçay konu hakkında: "CHP'nin oyalama çabalarına itibar etmiyoruz, bu nedenle reddettik." dedi.

MHP, CHP'nin randevu talebini reddetti. MHP Grup Başkenvekili Erkan Akçay konu hakkında: "CHP'nin oyalama çabalarına itibar etmiyoruz, bu nedenle reddettik." dedi. Ayrıca ifadelerine "Biz cumhur ittifakının ilke ve prensiplerine bağlı olarak hareket ediyoruz" diye ekledi.

CHP seçim güvenliği heyeti, partilere yaptıkları ziyaret sonrası seçim güvenliği konusunda hazırladıkları raporu sunmak üzere AK Parti Grubu'na bugün bir ziyarette bulunacak. CHP heyeti daha önce, SP, Vatan Partisi, HDP, BBP gibi çok sayıda partiyle görüşme gerçekleştirmişti.

AK PARTİ'Yİ ZİYARET ETTİLER

Öte yandan CHP seçim güvenliği heyeti, partilere yaptıkları ziyaret sonrası seçim güvenliği konusunda hazırladıkları raporu sunmak üzere AK Parti Grubu'na bugün ziyaret etti. CHP heyetinde grup başkanvekili Özgür Özel, Fatma Karabıyık, Mehmet Bekaroğlu ve Uğur Bayraktutan bulunuyor.

CHP tarafından hazırlanan ve bugün Ak Parti’ye iletilen raporda sandıkların birleştirilmesine yönelik eleştirilerin yer aldığı ve bu maddenin kaldırılmasına yönelik bir öneri bulunduğu belirtildi.Aynı apartmanda bulunan vatandaşların farklı sandıklara yönlendirilmesine yönelik bir itiraz bulunuyor.

CHP heyeti daha önce, SP, Vatan Partisi, HDP, BBP gibi çok sayıda partiyle görüşme gerçekleştirmişti.

👍 BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!

Gündem Haberleri