MHP Pazarcık Belediye başkan adayı Şerif Kılağuz Kimdir?

MHP Pazarcık Belediye başkan adayı Şerif Kılağuz Kimdir? sorusu araştırılıyor. 31 Mart 2019 seçimleri için MHP aday belirleme noktasında aylardır yoğun bir mesai harcıyor. Bu bağlamda Cumhurbaşkanı Erdoğan Pazarcık belediye başkan adayını bugün açıkladı.

MHP Pazarcık belediye başkan adayı 2019 listesi açıklandı mı, MHP Pazarcık Belediye başkan adayı ne zaman açıklanacak? MHP Pazarcık belediye başkan adayı kim oldu? Soruları araştırılıyor. Haberimizden bu soruların yanıtına ulaşabilirsiniz.

Cumhurbaşkanı Erdoğani 31 Mart 2019 yerel seçimlerine az bir süre kala Samsun ilçe belediye başkan adaylarını açıkladı.

MHP Pazarcık Belediye başkan adayı kim oldu?

MHP'nin 31 Mart seçimlerinde İzmir Pazarcık Belediye Başkanı Adayı Şerif Kılağuz oldu.

Şerif Kılağuz Kimdir

Şerif Kılağuz 01.06.1979 senesinde Asarcık Gökgöl Köyü'nde dünyaya geldi.1988 yılında İlkokulu, 1993 yılında Ortaokulu ve 1996 yılında Asarcık Lisesini bitirdi. 2000 – 2002 yılları arasında askerlik görevini yerine getiren Kılağuz, . 1996 yılında inşaat sektöründe iş yaşamına atıldı.. 2003 yılında Kazakistan da iş yapmaya başladı. Halen Kazakistan da inşaat - taahhüt işleri yapmaktadır. Yurtiçi ve yurtdışında faaliyet gösteren şirketleri bulunmaktadır. Asarcıkspor kulübünü kurmuş olmanın yanında Asarcık’a eğitim kültür alanında çok sayıda hizmetlerde Kılağuz 30 Mart 2014 Mahalli Seçimlerinde Milliyetçi Hareket partisinden Asarcık Belediye Başkan Adayı olmuş ve Belediye Başkanı seçilmiştir. Halen Asarcık Belediye Başkanlığını yürütmektedir. Şerif KILAĞUZ evli ve 3 çocuk babasıdır.

👍 BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!

Gündem Haberleri