MHP Ordu İl Başkanı belli oldu

MHP Ordu İl Başkanı, Naci Şanlıtürk oldu. Yeni başkanın kimliğini, MHP Genel Başkan Yardımcısı Edip Semih Yalçın duyurdu.

AKP'ye yönelik sert eleştirileriyle gündeme gelen ve geçtiğimiz günlerde Tarım Bakanı'nı fındık üreticisine ihanet etmekle itham eden Ordu Milletvekilli Cemal Enginyurt, bu sözleri nedeniyle sevk edildiği MHP Disiplin Kurulu tarafından ihraç edilmişti.

Bu karara tepki gösteren MHP Ordu İl Başkanı Köksal Yılmaz ise “MHP'ye 83 bin oy vererek TBMM'ye gönderilen vekilimize sahip çıkma konusunda MHP Ordu İl Başkanlığından bugün itibariyle istifa ediyorum.” demiş ve istifasını resmen bildirmişti. 

MHP Genel Başkan Yardımcısı Edip Semih Yalçın, Yılmaz’dan boşalan MHP Ordu İl Başkanlığı görevine Naci Şanlıtürk’ün getirildiğini bugün duyurdu.

NACİ ŞANLITÜRK KİMDİR?

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı aday adayı olan iş insanı Naci Şanlıtürk,  Selçuk İnşaat’ın sahibi. Ordu Sanayici ve İş Adamları Derneği Yönetim Kurulu üyesi olan Şanlıtürk’ün Ulubey yolu üzerindeki otel inşaatı 14 Haziran günü göçmüş ve bir işçi hayatını kaybetmişti.

  • Doğum Tarihi: 20.01.1969
  • Görevi: Başkan Yard.
  • Mesleği: İş adamı
  • Faaliyet Alanları: SELÇUK İNŞAAT

👍 BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!

Gündem Haberleri