Meteoroloji'den o ile kritik uyarı! Fırtınaya dikkat!

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, Bursa'nın dört ilçe için sarı uyarısında bulunuldu.

Meteoroloji Bursa'nın 4 ilçesine kritik uyarılarda bulunarak, fırtına ve kuvvetli rüzgar nedeniyle yaşanacak olumsuz durumlara yönelik dikkatli olunması gerektiğini belirtti.

KUVVETLİ RÜZGAR GELİYOR

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden yapılan açıklamada şu cümlelere yer verildi; "Mustafakemalpaşa, Nilüfer, Mudanya ve Karacabey ilçelerinde bu gece 04.00'dan başlayıp salı günü saat 23.59'a kadar sürmesi kuvvetli rüzgar beklenmektedir. Kuzey ve kuzeydoğu yönlerden kuvvetli rüzgar ve kısa süreli fırtına (50-70 kilometre/saat) beklendiğinden başta ulaşımda aksamalar olmak üzere meydana gelebilecek olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunmalıdır."

EGE BÖLGESİ'NE UYARI

Diğer bir yandan Meteoroloji 2. Bölge Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada, “Güney Ege’de rüzgarın, yarın (19.12.2022 Pazartesi) öğle saatlerinden itibaren kuzey ve kuzeydoğu, güneyinde kuzeybatı yönlerden 6 ila 8 kuvvetinde (50-75 km/sa) fırtına şeklinde eseceği tahmin edilmektedir. Fırtınanın, 21.12.2022 Çarşamba akşam saatlerinden itibaren etkisini kaybedeceği beklenmektedir. Beklenen fırtına nedeniyle deniz ulaşımında aksamalar gibi meydana gelebilecek olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerekmektedir” ifadelerine yer verildi.

👍 BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!

İlk yorum yazan siz olun

Gündem Haberleri