Mert Hakan Yandaş'tan Sivasspor'a veda!

Gelecek sezon Fenerbahçe forması giyecek olan Mert Hakan Yandaş, Gençlerbirliği maçının ardından kırmızı-beyazlı formaya veda etti.

Önümüzdeki sezon sarı-lacivertli formayı giyecek olan Sivasspor'lu futbolcu Mert Hakan Yandaş, sosyal medya hesabından takımına veda paylaşımında bulundu.

Yandaş, paylaşımında “Bugün takımımız için önemli olduğu gibi benim adıma da duygusal bir maçtı. Kazanmanın verdiği sevinç kadar bu statta Sivasspor formasıyla son kez sahaya çıkmanın burukluğunu yaşadım. 3 yıl boyunca tattığım her duyguyu çok özleyeceğim, hepinizi çok seviyorum, teşekkürler Yiğidolar” sözlerini kullandı.
 

FORMA NUMARASI BELLİ

Fanatik'in haberine göre Mert Hakan Yandaş, geçen hafta oynanan ve Sivasspor’un 2-1 kazandığı maçın ardından idolü Emre Belözoğlu’un formasını almıştı. Yıldız futbolcunun, Fenerbahçe’de jübile yapacak olan Emre’nin 5 numaralı formasını giyeceği öne sürülmüştü. Ancak bunun doğru olmadığı, Mert Hakan’ın Sivasspor’da olduğu gibi Sarı- Lacivertliler’de de 8 numarayı sırtında taşıyacağı öğrenildi. Fenerbahçe’de şu anda bu formayı Mehmet Ekici giyiyor. Bu gelişme, sözleşmesi bitecek olan Ekici ile yolların ayrılacağı şeklinde yorumlandı.

👍 BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!

Spor Haberleri