Mert Çetin, Hellas Verona'ya kiralandı!

Roma forması giyen, Mert Çetin, satın alma opsiyonlu şekilde başka bir İtalyan takımı olan Hellas Verona'ya kiralandı.

Roma'da istediği forma şansını elde edemeyen Mert Çetin, Hellas Verona'ya kiralandı. Satın alma opsiyonuyla kiralanan genç yıldızımız sağlık kontrolünden geçtikten sonra kendisini Hellas Verona'ya bağlı yapacak imzaları atacak. Milli futbolcu, Gençlerbirliği'nden 3 milyon euro bedelle Roma'ya transfer olmuştu. Roma kariyeri boyunca, toplamda 6 maçta forma şansı bulan Mert, istediği performansı sağlayamadı. Takımında etkisiz kalan genç oyuncu, kiralandığı Hellas Verona'da ilk 11 şansını iyi değerlendirerek performansını arttırmayı planlıyor.

Verona bu transfer ile kiralık oyuncuları Amir Rrahmani'nin Napoli'ye dönüşü sonrası oluşan boşluğu dolduracak.

GALATASARAY VE FENERBAHÇE İLGİLENİYORDU

Milli futbolcunun ismi Galatasaray ve Fenerbahçe ile uzun süredir anılıyordu. Özellikle Galatasaray'ın teknik direktörü Fatih Terim'in genç stoperi kadrosunda görmeyi çok istediği söylenmişti.

6 MAÇTA OYNADI

23 yaşındaki stoper, geçtiğimiz sezon Roma forması ile 6 maçta görev aldı. Futbola Gençlerbirliği altyapısında başlayan Mert, Hacettepe'de ter döktü ve geçen yaz Roma'ya transfer oldu.

MERT ÇETİN KİMDİR?

Mert Çetin, 23 yaşındadır. Kariyerine Gençleribrliği alt yapısında başlayan Mert Çetin, Hacettepe kadrosuna bedelsiz olarak dahil olmuştur. Gençlerbirliği'nin ardından Roma'ya transfer olan Çetin, bu sezon Hellas Verona'da kiralık olarak forma giyecek. Stoper mevkisinde forma giyen Yıldırım Mert Çetin, sağ ayağına hakimdir.

👍 BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!

Spor Haberleri