Memur-Sen Diyarbakır İl Başkanı gözaltına alındı

Diyarbakır Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından öğretmenevine operasyon düzenlendi. Operasyonda Öğretmenevinin müdürü de olan Memur-Sen Diyarbakır İl Başkanı Yunus Memiş gözaltına alındı. Memiş'in yolsuzluk iddiasıyla gözaltına alındığı belirtildi.

Yunus Memiş'in bir süre önce de FETÖ'cü olduğu gerekçesiyle açığa alınan 1 kişiyi öğretmenevinde çalıştırdığı öne sürülmüştü. Memiş hakkında bu sebeple soruşturma açılmıştı.

Diyarbakır Emniyet Müdürlüğü Mali Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğüne bağlı polis ekipleri öğretmenevine operasyon düzenledi.

Düzenlenen operasyonda Memur-Sen Diyarbakır İl Başkanı ve aynı zamanda Öğretmenevi Müdürü Yunus Memiş ve birçok kişi gözaltına aldı.

POLİS, OPERASYONDA ÇOK SAYIDA DOKÜMANA EL KOYDU

Yunus Memiş, yolsuzluk iddiasıyla gözaltına alındı. Memiş'in bir süre önce de FETÖ'cü olduğu gerekçesiyle açığa alınan bir kişiyi öğretmenevinde çalıştırdığı öne sürülmüş ve Memiş hakkında soruşturma açılmıştı.

Memiş ve beraberinde gözaltına alınan şüphelilerin emniyetteki sorguları devam ederken, operasyon sırasında polis ekipleri çok sayıda dokümana el koydu.

👍 BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!

Gündem Haberleri