Melih Gökçek, Ekrem İmamoğlu'nu yerin dibine soktu! "İstanbul'u fetheden Yunanlı"

Melih Gökçek, Beyaz TV ekranlarında yer alan Akılda Kalsın programına konuk oldu. Gökçek, İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu hakkında, Yunan medyasının manşetlerinde yer alan "Yunan Polisi" ifadelerine de dikkat çekti.

Geçtiğimiz akşam, Melissa Bağcı'nın sunuculuğunu üstlendiği Beyaz TV ekranlarında yer alan Akılda Kalsın programına Ankara eski Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek katıldı. İmamoğlu'nun İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı seçildiği dönem, Yunan medyasının gazetelerinde yer verdiği manşet başlıklarına dikkat çeken Gökçek, İBB Başkanı’nın tepkisizliğini eleştirdi.

"İSTANBUL'U FETHEDEN YUNANLI" 

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı'nı kazanan CHP'li Ekrem İmamoğlu hakkında, Yunan medyasının manşetlerinde yer verdiği cümleleri sıralayan Melih Gökçek, "Yeni seçilen Konstantina Polisi Ekrem İmamoğlu" ve "İstanbul'u fetheden Yunanlı" başlıklarına dikkat çekerek , "Ben olsam bu manşete tepki gösterirdim. Her şeye müdahale eden İmamoğlu buna neden müdahale etmedi? Benim hakkımda böyle bir başlık atılsa, ‘Siz benim hakkımda nasıl Yunanlı dersiniz’ diye tepki gösterirdim" dedi.

"AYASOFYA'NIN İNTİKAMI"

Ekrem İmamoğlu hakkında Yunan basınında yer alan manşetleri sıralayan Gökçek, “Ayasofya'nın intikamı" başlığına da tepki gösterdi. "Bu başlık nedir? Yunan basınına ‘Ayasofya'nın intikamı ne demek?’ diye sordu mu? Sormadı." diyen Ankara eski Büyükşehir Belediye Başkanı, İmamoğlu’nun Türk basınına her türlü müdahaleyi ve açıklamayı yaparken, Yunan basınına sessiz ve tepkisiz kalmasını eleştirdi.

 

👍 BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!

Yorum Yap
Yorumlar (2)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

Siyaset Haberleri