Mehmet Topal Milletvekili A. Adayı

Ak Parti İstanbul eski il genel meclis üyesi Mehmet Topal müracaatın son günü olan 20 Şubat Cuma günü il başkalığına giderek 25. dönem milletvekilliği için Ak Partiden İstanbul 1. bölgeden aday adaylık başvurusunda bulundu.

Ak Parti  İstanbul eski il genel meclis üyesi  Mehmet Topal  müracaatın son günü olan 20 Şubat Cuma günü il başkalığına giderek 25. dönem milletvekilliği için Ak Partiden  İstanbul 1. bölgeden  aday adaylık başvurusunda bulundu.

Aslen Erzincanlı olan yaklaşık 20 yıldır Pendik’te ikamet eden Topal Ak Parti’den 2009- 2014 yılları arasında il genel meclis üyeliğinde bulunmuştu. Halen Pendik’te Türk Yeşilay Cemiyet Şube başkanlığını yapan Topal adaylık müracaatından sonra yaptığı açıklamada " İstanbul 1. bölgeden aday adaylığı müracaatında bulundum. Milletimiz ve devletimiz için hayırlı bir yolculuğa çıkmış bulunuyorum. Bu hizmet anlayışımı TBMM de yine milletimize hizmet etmek için 25. dönem milletvekili aday adayı oldum milletimize hizmet bizim sevdamızdır hayırlı olsun" dedi.

👍 BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!

Yerel Haberleri