Mehmet Bekaroğlu, baltayı taşa vurdu! Cumhur İttifakı'nı eleştirmek isterken CHP'yi eleştirdi

CHP İstanbul Milletvekili Mehmet Bekaroğlu, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda Cumhur İttifakı'nı eleştirmek isterken partisini eleştirdi.

CHP İstanbul Milletvekili Mehmet Bekaroğlu sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla Cumhur İttifakı'nı eleştirmek istedi.

PARTİSİNİ ELEŞTİRDİ

Mehmet Bekaroğlu paylaşımında, "73 yıl önce Rahmetli Menderes tek parti faşizmine karşı 'Yeter söz milletindir' demişti. Tarih tekerrürdür. Biz de 73 yıl sonra iki partinin kurmakta olduğu faşizme karşı 'Yeter söz milletindir' diyoruz. AKP - MHP faşizmi bu sloganı kime karşı kullanacak, birbirlerine mi?" ifadelerini kullandı.

Mehmet Bekaroğlu, bu sözleriyle Atatürk dönemini 'tek parti faşizmi' olarak tanımlayınca tepkilerin ardından paylaşımını sildi.

PAYLAŞIMI KALDIRMA NEDENİNİ AÇIKLADI

Bekaroğlu, daha sonra sosyal medya hesabından yeni bir paylaşım yaptı. Bekaroğlu yeni paylaşımında şu ifadeleri kullandı:

"Bu paylaşımı ben yaptım ve bir kaç dakika sonra yine ben kaldırdım. Kaldırmamın nedeni sonradan gelen eleştiriler değil, ülkeyi çok partili demokrasiye taşıyan ve seçimi kaybedince, 'Biz kaybettik ama ülke kazandı' diyen insanlara haksızlık yaptığımı düşündüğüm için kaldırdım."

DOĞRU PAYLAŞIMMIŞ

Bir paylaşım daha yapan Bekaroğlu bu kez yaptığı paylaşımın doğru olduğunu belirterek şunları kaydetti:

"Doğru paylaşım bu; 73 yıl önce Rahmetli Menderes tek parti yönetimine 'Yeter, söz milletindir' demişti. Tarih tekerrürdür. Biz de şimdi AKP ve MHP’nin kurmakta olduğu otoriter/totaliter yönetime karşı 'Yeter, söz milletindir' diyoruz."

👍 BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!

İlk yorum yazan siz olun

Gündem Haberleri