Medical Park rezillikleri etiketi neden gündemde? Twitter Medical Park rezillikleri neden gündem oldu?

Twitter gündem listesinde yer alan Medical Park Rezillikleri başlıklı etiket vatandaş tarafından merak konusu oldu. Haberimizde Medical Park rezillikleri etiketi neden gündemde? Twitter Medical Park rezillikleri neden gündem oldu? sorularına yanıt verdik.

Sosyal medya platformlarında gündem olan etiketler vatandaşların ilgisini çekiyor. Araştırmaya koyulan insanlar konu hakkında bilgi ve veri topluyor, dilerlerse etikete destek veriyorlar. Son olarak öğle saatlerinde Twitter Türkiye gündeminde ilk sırayı 15 Temmuz etiketi alırken, ikinci sırayı Medical Park Rezillikleri başlığı takip etti. Peki, Medical Park rezillikleri etiketi neden gündemde? Twitter Medical Park rezillikleri neden gündem oldu? İşte detaylar...

MEDİCAL PARK REZİLLİKLERİ ETİKETİ NEDEN GÜNDEMDE? TWİTTER MEDİCAL PARK REZİLLİKLERİ NEDEN GÜNDEM OLDU?

Twitter'da gündem olan Medical Park Rezillikleri etiketinin bot olduğu anlaşıldı. Bir etiketin sıralamaya girebilmesi için hakkında binlerce içeriğin yer alması ve kullanıcıların destek vermesi gerekir. Ancak, bahsi geçen etikete ulaşıldığında içeriğinin boş olduğu görülmektedir.

Twitter'da bazı bot hesaplar bu tür gündemler yaratabiliyor.

👍 BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!

İlk yorum yazan siz olun

Gündem Haberleri