MEB yer değiştirme 2022 başvuru tarihini duyurdu! Öğretmen iller arası tayin 2022 takvimi | İl içi ve İl dışı Yer Değiştirme Takvimi

MEB yer değiştirme 2022 başvuru tarihini duyurdu. Öğretmenlerin merakla beklediği Öğretmen iller arası tayin 2022 takvimi | İl içi ve İl dışı Yer Değiştirme Takvimi yayımlandı. İşte tüm detaylar...

MEB yer değiştirme 2022 başvuru tarihini duyurdu! Öğretmen iller arası tayin 2022 takvimi | İl içi ve İl dışı Yer Değiştirme Takvimi! 2022 yılındaki il içi isteğe, iller arası isteğe ve zorunlu çalışma yükümlülüğüne ve aile birliği, sağlık, can güvenliği mazeretleri ve engellilik durumu gibi nedenler belirtilerek öğretmenler yer değişikliği başvurusunda bulunabiliyorlar. 

MEB YER DEĞİŞTİRME 2022 BAŞVURU TARİHİNİ DUYURDU!

Milli Eğitim Bakanlığınca, kadrolu öğretmenlerin iller arası yer değiştirme başvuruları 25-29 Temmuz'da alınacak ve atamalar 1 Ağustos'ta ilan edilecek.

ÖĞRETMEN İLLER ARASI TAYİN 2022 TAKVİMİ | İL İÇİ VE İL DIŞI YER DEĞİŞTİRME TAKVİMİ

Buna göre, il içi isteğe bağlı yer değiştirmeler için başvurular 4-8 Temmuz'da alınacak ve atamaların valiliklerce gerçekleştirilmesi ve sonuçların ilanı 19 Temmuz'da olacak.

İller arası isteğe ve zorunlu çalışma yükümlülüğüne bağlı yer değiştirmelerde başvurular 25-29 Temmuz'da alınacak ve atamalar 1 Ağustos'ta ilan edilecek.

​​​​​​​

Aile birliği, sağlık, can güvenliği mazeretleri ve engellilik durumu ile diğer nedenlere bağlı yer değiştirmeler için ise başvuruların kabul edilmesi ve onay süreci 5-11 Ağustos'ta, tercihlerin yapılması ve onay süreci ise 15-19 Ağustos'ta yapılacak. Atamaların ilanı da 23 Ağustos'ta gerçekleştirilecek.

👍 BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!

İlk yorum yazan siz olun

Eğitim Haberleri