MasterChef Emir Elidemir kimdir? Nereli, kaç yaşında?

MasterChef Türkiye final turuna kalan isimler arasında yer alan Emir Elidemir merak konusu oldu. Peki MasterChef Emir Elidemir kimdir? Nereli, kaç yaşında? Detaylar haberimizde...

Yaptığı yemeği jüri üyelerine beğendirebilmek için tezgah başına geçen Emir Elidemir, söylemleri ile şeflerin de dikkatini çeken bir isimlerden oldu. Peki MasterChef Emir Elidemir kimdir? Nereli, kaç yaşında? İşte ayrıntılar....

MasterChef Türkiye'de üçlü düellolar sonunda MasterChef Türkiye final turuna kalan isimler arasında Emir Elidemir'de yer aldı.

EMİR ELİDEMİR KİMDİR?

MasterChef 2020'nin dikkat çeken yarışmacısı Emir Elidemir, 1994 yılında İzmir'de doğmuştur. Liseyi Bornova Anadolu Lisesi'nde bitiren Emir Elidemir, 2012 yılında Özyeğin Üniversitesi Gastronomi ve Mutfak Sanatları bölümünde 4 yıllık eğitimini tamamlamıştır.

Florida'da, Amsterdam'da stajlar yapan Emir Elidemir, bu stajlardan birisini 2 Michelin yıldızlı restoranda gerçekleştirdi.

İzmir'de yaptığı stajının ardından ise Fransa'nın Lyon kentindeki 1 Michelin yıldızlı restoranda stajını tamamladı.

Son olarak ise New York'taki Benno Restoran'da çalışmaya başladı. İngilizce bilen Emir Elidemir, yarışmanın sonraki etabına kalabilmek için ter dökecek.

👍 BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!

Biyografi Haberleri