MasterChef 13 Ağustos kazananı kim oldu? Finale kim kaldı?

MasterChef Türkiye'de son 16'ya kalan yarışmacılardan biri olmak için kıyasıya mücadele devam ediyor. Şefler, bu akşam yarışmacılardan vişneli köfte yapmalarını istedi. Peki kazanan kim oldu...İşte detaylar...

Ekranların sevilen yarışması MasterChef'te bu akşam yine heyecanlı anlar yaşandı. Yarışmacılardan vişneli köfte yapmaları istendi. Yarışmacılar finale kalabilmek için uzun uğraşlar verdi. Bakalın bu akşam MasterChef'te neler oldu? Tüm detaylar haberimizde yer alıyor.

MASTERCHEF TÜRKİYE 13 AĞUSTOS KAZANANI KİM OLDU?

MasterChef Türkiye'de bu akşama 'vişneli köfte' damgasını vurdu. Yarışmacılar en iyi köfteyi yapabilmek için mücadele etti. Şeflerin seçimiyle 2. tura kalacak olan 6 yarışmacı belli oldu. 2. etapta yarışmaya hak kazanan yarışmacılar; Arem, Ebru, Kayhan, Güşah, Büşra ve Celal oldu.

Yemeklerini yapan ve şeflerin beğenisine sunan yarışmacılardan kriterlere uygun olan 6 sı seçilerek final turuna getirildi. Final turunda verilen mısır malzemesiyle yaratıcılık yemeği yapılması istendi ve bu yemeklerin de tadılmasının ardından Mehmet, Danilo ve Somer şefler günün kazananını açıkladı. Yarışmanın ana kadrosuna katılan 12. yarışmacı ERAY oldu.

YARIŞMADA DUYGUSAL ANLAR YAŞANDI

MasterChef'te bu akşam yayınlanan bölümde duygusal anlar da yaşandı.  Kısa sürede sevilen yarışmacılardan biri olan Dilara, MasterChef'ten ayrılmak istediğini açıkladı. Stüdyodaki herkesi şaşkına çeviren bu kararın ardından Dilara, yarışmadan ayrıldı. 

Henüz 19 yaşında olan Dilara, yarışmadaki temponun kendisine zor geldiğini, ayak uyduramadığını belirterek; "Burası kurtlar sofrası,duygusal olarak kaldıramıyorum biraz daha kendimi geliştirip öyle gelmek isterim" şeklinde açıklamalarda bulundu. 

👍 BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!

Gündem Haberleri