Martı ailesi Pendik’te ulusal yası devam ettirdi

Belediye personeli, yavrularını büyütmek için en emin yer olarak bayrak direğini seçen martıyı rahatsız etmemek amacıyla ulusal yas nedeniyle yarıy (…)

Belediye personeli, yavrularını büyütmek için en emin yer olarak bayrak direğini seçen martıyı rahatsız etmemek amacıyla ulusal yas nedeniyle yarıya indirilen bayrağı yukarı çekmedi.

Pendik Belediyesi personeli tarafından beslenen çok sayıda martı, yavrularını da rahatsız edilmeden büyütmek için en uygun yer olarak yine Pendik Belediyesinin balkonlarını seçiyor. Bazen yuva yapmak için seçtikleri yerler Belediye personelini zor durumda bıraksa da, yine de rahatsız edilmeden yaşamlarını devam ettiriyorlar.

Soma’da yaşanan maden faciası sonrası ilan edilen ulusal yas nedeniyle Pendik Belediyesinde de Türk Bayrağı yarıya indirildi. Ancak, yas sonrası bütün yurtta bayraklar yeniden göndere çekilirken, Pendik Belediyesinin bayrağının hala yarıya indirilmiş olarak kalmaya devam etmesi dikkat çekti. Bayrağın göndere çekilememesinin nedeninin, bayrak direğinin yanına yuva yapan martı ailesi olduğu anlaşıldı. Belediye personeli, yavrularını büyütmek için en emin yer olarak bayrak direğini seçen martıyı rahatsız etmemek amacıyla ulusal yas nedeniyle yarıya indirilen bayrağı yukarı çekmedi.

👍 BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!

Yerel Haberleri