Manisa'da el frenini çekmeyi unuttuğu kamyonunun altında kaldı

Manisa'da mola vermek için durduğu akaryakıt istasyonunda, el frenini çekmeyi unutan 2 7 yaşındaki genç, kamyonunun altında kalarak can verdi.

Kaza, İzmir-Ankara Karayolu, Kula Küçük Sanayi Sitesi yakınlarında bulunan bir akaryakıt istasyonunda, saat 11 sıralarında meydana geldi.  İzmir'den yola çıkıp Ankara istikametinde, 10 VY 945 plakalı kamyonla ilerleyen  27 yaşındaki Sedat Tosun, bir akaryakıt istasyonunda mola vermek istedi.

50 METRE SÜRÜKLENDİ

Kamyonunu park ettikten sonra içerideki kardeşiyle birlikte araçtan inen Tosun, iddiaya göre kamyonun el frenini çekmeyi unuttu. Eğimli yolda ilerlemeye başlayan araç, Tosun'u altına aldıktan sonra 50 metre ilerledi ve akaryakıt istasyonunun bahçe duvarına çarparak durabildi. İstasyondaki görevlilerin  yetkililere bildirmesi üzerine olay yerine çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Ağır yaralı olan ve kaza yerinde ilk müdahalesi yapıldıktan sonra Kula Devlet Hastanesi'ne kaldırılan Sedat Tosun , doktorların tüm çabalarına rağmen kurtarılamadı. 

KAZA ANLARI GÜVENLİK KAMERASINDA

Akaryakıt istasyonunun güvenlik kameralarına anbean yansıyan kazada, Tosun'un aracı park ettikten sonra indiği, önünden geçtiği sırada ise kamyonun eğimli alanda hareket ettiği görülüyor. Kardeşinin sağ kapıdan inmesi nedeniyle kurtulduğu kaza hakkında yetkililer soruşturma başlattı.

👍 BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!

Gündem Haberleri