Lyon, City'yi devirdi yarı finale çıktı

UEFA Şampiyonlar Ligi çeyrek final maçında Manchester City'i 3-1 mağlup eden Olympıque Lyon, yarı finale yükseldi ve Bayern Münih'in rakibi oldu.

Koronavirüs tedbirleri dolayısıyla ara verilmek zorunda kalınan Şampiyonlar Ligi, bütün heyecanı ile geri döndü. Hafta boyu oynanan çeyrek final mücadeleleri izleyicilerin yine nefeslerini kesti. Önceki üç maçın ardından son çeyrek final maçı Real Madrid'i eleyen Manchester City ve Juventus'u eleyen Lyon arasında oynandı. Lyon rakibi City'yi 24.dakikada Cornet, 79. ve 87.dakikada Dembele'nin attığı gollerle 3-1 mağlup ederek yarı finalde Bayern Münih'in rakibi oldu. City'in tek golünü ise 59. dakikada Kevin de Bruyne kaydetti.

LYON - MANCHESTER CİTY MAÇ ÖZETİ

Estádio José Alvalade'de oynanacak Manchester City - Lyon maçı 15 Ağustos (bugün) saat 22.00'da oynanacak. İki takım arasındaki zorlu karşılaşma diğer çeyrek final maçlarında da olduğu gibi tek maç sistemi üzerinden oynandı. Rakibini 3-1 yenen Lyon, yarı finale yükselen taraf oldu.

MAÇIN ÖZETİNİ İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

YARI FİNAL EŞLEŞMELERİ

Leipzig- PSG

Bayern Münih- Lyon

 

MAÇIN İLK 11'LERİ 

Manchester City: Ederson, Kyle Walker, Fernandinho, Laporte, Joao Cancelo, De Bruyne, Rodri, İlkay Gündoğan,Garcia, Sterling, Gabriel Jesus

Lyon: Lopes, Denayer, Marcelo, Marçal, Dubois, Caqueret, Bruno,Dubois, Cornet, Depay, Ekambi

👍 BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!

Spor Haberleri