Maltepe Devlet Hastanesinde Göz Ölçüm Odası Hizmete Açılmıştır

Göz hastalıklarının tedavi edilmesi ve göz sağlığının korunması için bireylerin düzenli olarak göz muayenelerini yaptırmaları gerekmektedir.

Göz hastalıklarının tedavi edilmesi ve göz sağlığının korunması için bireylerin düzenli olarak göz muayenelerini yaptırmaları gerekmektedir. Bu doğrultuda sağlığın korunması ve geliştirmesi adına İstanbul Anadolu Güney Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliğine bağlı Maltepe Devlet Hastanesi bünyesinde “Göz Ölçüm Odası” hizmete açılmıştır.

Otorefraktometre ve Tonometri cihazlarının bulunduğu “Göz Ölçüm Odasında” günde ortalama 200 hastaya hizmet verilmektedir.  Gözün kırma kusurunu otomatik olarak ölçen otorefraktometre  cihazı ile bireylerin gözünde miyop, hipermetrop ve astigmat gibi göz kusurlarının tespitleri yapılmaktadır. Göz tansiyonunu teşhis etmek için kullanılan tonometri cihazı ile göz içi basıncının ölçümü yapmaktadır. Tüm ölçümler bu cihazlar sayesinde otomatik olarak yapılabilmektedir. Böylece muayeneler hızlandırılmış olup doğru sonuçlar alınmaktadır.

Nasıl Başvuru Yapabilirim?

İstanbul Anadolu Güney Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliğine bağlı Maltepe Devlet Hastanesi göz polikliniğinde sağlık hizmetlerinden faydalanabilmek için 182 Alo Randevu hattından veya MHRS üzerinden randevu alınmaktadır.

👍 BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!

Gündem Haberleri