Malatya'da anne ve oğul gözyaşları içinde toprağa verildi

Türkiye'yi yasa boğan felakette Malatya'nın Doğanyol ilçesinde hayatlarını kaybeden anne ve oğul, kılınan cenaze namazının ardından gözyaşları içinde toprağa verildi.

Elazığ'ın Sivrice ilçesinde dün akşam saat 20.55'te yaşanan ve 22 saniye süren 6.8 büyüklüğündeki depremde can kaybımız 18'i Elazığ ve 4'ü Malatya olmak üzere toplam 22'ye yükselirken, yaralı sayısının ise 1030'a çıktığı açıklandı.

ANNE OĞUL TOĞRAĞA VERİLDİ,GÖZYAŞLARI SEL OLDU

Tüm Türkiye'yi yasa boğan felakette,son verilen bilgilere göre Malatya'nın Doğanyol ilçesinde hayatlarını kaybeden anne Gamze Say (32) ile 6 yaşındaki oğlu Ali Yusuf Say, kılınan cenaze namazının ardından memleketlerinde toprağa verildi.

Mustafa Uc'un haberine göre de Elazığ merkezdeki Sürsürü Mahallesi'nde enkazdan cansız olarak çıkartılan Fatma Yıldız (31) ile 2 yaşındaki oğlu Doruk Abbas Yıldız, Mevlana Camii'nde öğle namazının ardından kılınan cenaze namazlarının ardından, Asri Mezarlığı'nda son yolculuklarına uğurlandılar. Anne ile oğlunun cenaze namazını Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş kıldırdı.

👍 BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!

Gündem Haberleri