Mahmut KILIÇ’tan “MİLLİ İTTİFAK Açıklaması

Saadet Partisi ve Büyük Birlik Partisi ittifakı ile ilgili Saadet Partisi Pendik ilçe başkanı Mahmut KILIÇ açıklamada bulundu.

 Saadet Partisi ve Büyük Birlik Partisi ittifakı ile ilgili Saadet Partisi Pendik ilçe başkanı Mahmut KILIÇ açıklamada bulundu. Saadet Partisi çatısı altında kurulan Milli İttifak’ın Türkiye’yi heyecanlandıracak, seçmeni umutlandıracak önemli bir adım olduğunu ifade eden KILIÇ şunları söyledi: Milletin beklediği Büyük Buluşmanın adresi belli olmuştur. Anadolu’nun tamamını kucaklayacak, Seçimlerdeki bütün hesapları değiştirecek, inançlı ve milli kadroların beklenen adresi, Saadet Partisi ve Büyük Birlik Partisi’nin oluşturduğu, Özlemle beklenen “Milli İttifak” gerçekleşmiştir. Bilindiği üzere güçlü bir kadro ile üçlü ittifak biçiminde Meclis’e girerek iktidara alternatif olmak istiyorduk. Ancak görüldüğü üzere tabanının yoğun isteğine rağmen MHP, Milli ittifakın dışında kalmayı tercih etmiştir. Milliyetçi kardeşlerimizin gereken cevabı mevcut Milli İttifakımıza destek vererek göstereceklerine inancımız tamdır.

İki kutuplu Meclis’e nefes aldırmak için, meclis’te milletin hakkıyla temsil edilebilmesi için, algıların değil hakikatlerin konuşulması için, çözümsüzlüğe çözüm için, çalışanın alın teri, emeklinin emeği için, biriken sorunlara çare için bu ittifakı önemsiyoruz. İnşallah Türkiye genelinde ve ilçemizde Büyük Birlik Partili kardeşlerimizle birlikte en güzel çalışmayı ortaya koyacak ve Milli ittifakı güçlü bir şekilde meclise taşıyacağız.

👍 BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!

Yerel Haberleri