Mahalleyi ayağa kaldıran olay! Ortalık savaş alanına döndü

İstanbul'un Sultangazi ilçesinde anne ve kızı takip edip fiziksel tacizde bulunduğu öne sürülen yabancı uyruklu şahıs, mahalleli tarafından linç edilmeye çalışıldı. Polis ekipleri yabancı uyruklu şahsı, linç edilmekten son anda kurtardı.

Olay, dün saat 01.00 sıralarında İstanbul'un Sultangazi ilçesinde gerçekleşti. İddiaya göre Afganistan uyruklu adam, gece saatlerinde evine gitmek için yürüyen anne ve kızı takip etti. Yabancı uyruklu bu şahıs karanlık bir sokağa yaklaşıldığında fiziksel tacizde bulundu. Tacizin ardından da anne ve kızın çığlıklarını duyan vatandaşlar koşarak olay yerine geldi.

MAHALLELİ DARP ETTİ! LİNÇ EDİLMEKTEN POLİS KURTARDI

Şahsın taciz ettiğini öğrenen vatandaşlar darp etti. Yüzü gözü kanlar içerisinde kalan şahıs, olay yerine gelen polis ekipleri tarafından vatandaşların elinden alınarak linç edilmekten son anda kurtarıldı. Şahıs polis otosuna bindirilerek uzaklaştırılırken, yaşananlar ise bir vatandaşın cep telefonu kamerasına yansıdı.

ŞAHIS SINIR DIŞI EDİLECEK

Hastanede doktor kontrolünden geçirilerek sağlık raporu alınan şahıs ardından Esentepe Polis Merkezi'ne götürüldü. İşlemleri yapılan şahsın sınır dışı edileceği öğrenildi. Polis olayla ilgili inceleme başlattı. 

👍 BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!

Gündem Haberleri