Ligte küme düşme mücadelesi veren Tuzlaspor, Galatasaray ile hazırlık maçı yapacak!

TFF 2. Lig Kırmızı Grup’ta küme düşme mücadelesi veren Murat Erdoğan başkanlığında Tuzlaspor 2017-2018 sezonu ara kamp dönemi hazırlıkları kapsamında Galatasaray ile hazırlık maçı yapacak..

Galatasaray-Tuzlaspor maçı hangi kanalda, hangi gün ve hangi saatte sorularının yanıtı netleşti. Hazırlık maçında Galatasaray-Tuzlaspor karşı karşıya gelecek.

Galatasaray, 2017-2018 sezonu ara kamp dönemi hazırlıkları kapsamında TFF 2. Lig Kırmızı Grup’ta yer alan Tuzlaspor ile özel maçta karşılaşacak. İlk hazırlık maçında Viitorul'u 2-0 mağlup eden Galatasaray ikinci hazırlık maçını da kazanarak ikinci yarıya iyi bir başlangıç yapmak istiyor.

Galatasaray-Tuzlaspor maçı hangi kanalda, saat kaçta?

Galatasaray GS Tuzlaspor ile ise 15 Ocak Pazartesi günü yine Sueno Hotels Deluxe Belek Sports Center'da saat 17.00'de karşılaşacak.

TUZLASPOR ÖZETİ

4 yılda 3 şampiyonluk ve 2014 Ziraat Türkiye Kupası'nda son 16 takım arasında kalma başarısı ile dikkatleri üzerine çeken ve Türkiye 2. Lig Kırmızı Grup'ta mücadele eden Tuzlaspor, 24 Aralık Cumartesi günü yapılan göstermelik kongre ile  Ümit Davala, Yıldıray Baştürk, Ömer Erdoğan, Cihan Haspolatlı ve Murat Erdoğan Tuzlaspor'u devir almıştı.



2017 - 2018 TUZLASPOR SON DURUMU

2018 yılına girmeye sayılı günler kala Tuzlaspor'un başarısız tablosunu gören ve yönetimi devir alan ekip takımı elden çıkarmak için kolları sıvadığı yönünde Bölge Gündem Gazetesi haber yapmıştı. Ancak kulüpten bu konuda  bir yalanlama ve doğrulama gelmemişti.

TUZLASPOR'UN BAŞARI TABLOSU

Lige istediği gibi başlayamayan Tuzlaspor hocada değişikliğine gitse de istediği sonucu bir türlü yakaladı ve Ligte 13 puanla 18 takımlı ligte 16 sırada yer aldı. Tuzlaspor'un 12 Mağlubiyet, 1 Beraberlik ve 4 Galibiyeti bulunuyor.

Galatasaray Bucaspor'la 18 Ocak Perşembe günü karşılaşacak

Hazırlıklarını 17 Ocak Çarşamba gününe kadar Antalya'da sürdürecek Galatasaray, aynı gün Ziraat Türkiye Kupası son 16 turunda Bucaspor ile yapacağı maç için İzmir'e gidecek. Bucaspor'la 18 Ocak Perşembe günü karşılaşacak sarı-kırmızılı takım, bu maçın ardından İstanbul'a dönecek.

Kamp çalışmalarının sürdürüldüğü Sueno Hotels Deluxe Belek’e ait tesislerde seyircisiz olarak gerçekleşecek mücadele, bugün saat 17.00’de başlayacak. Mücadelenin yayın bilgileri ile ilgili gelişmeler bu sayfada olacak.

Fatih Terim'in göreve gelmesinin ardından çıktığı 3 maçı da kazanan Galatasaray ikinci yarıya moralli başlamak istiyor. İlk maçta Süper Lig'de Terim ile Göztepe'yi 3-1 mağlup eden Galatasaray ardından Türkiye Kupası'nda Bucaspor'u 3-0 ile geçti. Sarı-kırmızılı takım Terim'le 3. hazırlık maçında Hagi'nin takımı Viitorul'u 2-0 yendi.

Gomis dışında eksik yok!

Babasının vefatının yıl dönümü nedeniyle Fransa'ya giden Bafetimbi Gomis bugün oynanacak maçta forma giyemeyecek. Galatasaray'da Emrah Başsan ve Tarık Çamdal ikilisi ise Fatih Terim tarafından Antalya kampına dahil edilmemişti.

İlk hazırlık maçını kazandı!

Viitorul'u yendiği maçta Fatih Terim sahaya Eray, Linnes, Koray, Ahmet, Latovlevici, Donk, Selçuk, Tolga, Sinan, Yasin ve Eren 11'i ile başlamıştı. İkinci yarıda ise sakatlığı geçen Mariano, Denayer, Serdar Aziz, Hakan Balta, Maicon, Belhanda, Ndiaye, Feghouli ve Rodrigues oyuna dahil oldu. Galatasaray'ın golleri 60. dakikada Rodrigues ve Horj (KK) attı.

Mariono ve Rodrigues döndü

Galatasaray'da sakatlıkları sona eren Brezilyalı sağ bek Mariano ve Rodrigues Viitorul maçında sonradan oyuna girdi. İki oyuncu da Kayserispor ile oynanacak Süper Lig maçında oynayacak duruma geldi.

👍 BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!

Spor Haberleri