Libya'da Habertürk ekibine füze atıldı! İşte korku dolu o anlar...

Libya'da Türk medyasına saldırı düzenlendi ve Habertürk TV ekibinin bulunduğu araca füze atıldı. Saldrıyı kimin düzenlediği henüz bilinmezken araç içindeki iki gazeteci yaralandı. Saldırının gerçekleşme anı kameraya yansırken korku dolu anlar yaşandı.

Habertürk TV ekibi Libya'da füzeli saldırıya uğradı. Libya'da uluslararası tanınırlığa sahip Ulusal Mutabakat Hükümeti (UMH) ile darbeci general Halife Hafter'e bağlı güçler arasında yaşanan gerilim tırmanıyor.
 

HABERTÜRK TV EKİBİNE SALDIRI

Türk gazeteciler de bölgedeki gelişmeleri yakından takip etmek için sahaya iniş yaptı. Gelişmeleri yakından takip eden Türk gazeteciler, füzeli saldırıya uğradı. Habertürk TV ekibinin içinde yer aldığı araca saldırı düzenlendi. Saldırıyı kimin düzenlediği henüz bilinmiyor.

"ARACIMIZI VURUYORLAR"

Saldırının gerçekleştiği anda kameralar kayıttaydı. Görüntülerde ilk önce bir patlama sesi duyuluyor. Ardından bir inleme sesi geliyor ve aracın içinde bulunan bir gazeteci "Aracı vurdular" diyor. Gazeteci, "Şuan çatışma hattındayız. Aracımızı vuruyorlar" şu anda diye bir kaç kez tekrar ediyor. Bu sıralarda kurşun sesleri yankılanıyor.

👍 BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!

Gündem Haberleri