Levent Can kimdir? Kaç yaşında? Sağlık durumu nasıl?

Oyuncu Levent Can geçirdiği kalp krizi sonucunda hastaneye kaldırıldı. Peki Levent Can kimdir? Kaç yaşında? Sağlık durumu nasıl? işte detaylar...

Vatanım Sensin dizisinde rol alan ve dikkat çeken isimlerden biri olan Levent Can, kalp krizi geçirerek hastaneye kaldırıldı. İşte Levent Can hakkındaki bilgiler..

LEVENT CAN KİMDİR?

1971 yılında İstanbul'da dünyaya gelen Levent Can, Aile Bağları dizisi ile ilk oyunculuk deneyimini yaşadı. Daha sonra Kurtlar Vadisi Pusu dizisinde Fehmi Kuzuzade karakterine hayat verdi. Son, Hicran Yarası, Ezel, Emret Komutanım, Kavak Yelleri, Rüzgarlı Bahçe, Kısmet Değilmiş ve Vatanım Sensin bazı rol aldığı diziler arasındadır. Star TV'de yayınlanan başrolü Merve Boluğur, Yusuf Çim, Gizem Karaca ve Burak Yamantürk'ün paylaştığı İçimdeki Fırtına dizisinde de Selim karakterini canlandıran oyuncu, Vatanım Sensin dizisindeki Flipos karakteriyle adından söz ettirmişti.

DURUMU CİDDİYETİNİ KORUYOR

Oyuncunun kalp krizi geçirdiği sosyal medyada kısa sürede yayıldı. Binlerce kişi Levent Can'ın öldüğünü ileri sürerek taziye mesajları yayınladı. Taziye paylaşımlarının kısa sürede sosyal medyada yayılmasının ardından hastaneden oyuncunun sağlık durumunun ciddi olduğu yönünde bir açıklama geldi.

👍 BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!

Biyografi Haberleri