Lacivert Pasaport ne demek, TDK'ya göre Lacivert Pasaport kelime anlamı nedir, nasıl kullanılır?

Hayatımız boyunca çok farklı kelimelerle karşılaşmakta ve anlamını araştırmaktayız. Lacivert Pasaport karşımıza sıkça çıkan bu kelimelerdendir. Lacivert Pasaport ne demek? Türk Dil Kurumu (TDK) sözlük anlamına göre anlamı nedir? Lacivert Pasaport kelimesinin anlamını en doğru şekilde öğrenmeniz için bu bilgilendirici makaleyi sizler için toparladık.

Çok zengin bir dil olan Türkçe'mizde bir çok kelimenin anlamı herkes tarafından bilenemeyebilir. Lacivert Pasaport ne demek? Lacivert Pasaport TDK sözlük anlamı ne demektir? Detayları sizin için inceledik…

Günlük yaşantımızda bazen hiç duymadığımız, bilmediğimiz kelimelerle karşılaşabiliyoruz. Bu durumda internette kısa bir araştırma yaparak bu kelimelerle ilgili fikir ve bilgi sahibi oluyoruz. İşte o kelimelerden bir tanesi lacivert pasaport kelimesi. Peki lacivert pasaport ne demek? Türk Dil Kurumu (TDK) sözlük anlamına göre lacivert pasaport nedir, lacivert pasaport kelimesinin kaç anlamı var? İşte bu sorularınızı bu içerikte bulabilirsiniz.

LACİVERT PASAPORT NE DEMEK, TDK'YE GÖRE ANLAMI NEDİR?

Lacivert pasaport kelimesi, dilimizde oldukça kullanılan kelimelerden birisidir.

TDK'ya göre lacivert pasaport kelimesi anlamı şu şekildedir:

- Yurt dışına çıkmak için verilen pasaport

👍 BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!

Ne, Nedir Haberleri