La Casa de Papel yeni sezon ne zaman gelecek? İşte yeni sezon tarihi

Tüm dünyada büyük ilgiyle izlenen La Casa de Papel'in 4.Sezonun ne zaman yayınlanacağı merak konusu oldu. Peki La Casa de Papel yeni sezon ne zaman gelecek? Dördüncü sezon tarihi belli oldu mu? İşte detaylar..

Merakla beklenen La Casa de Papel dizisinin 4.sezonun yayın tarihi belli oldu. Tanıtım için paylaşılan içerikte ise "Asıl kaos şimdi başlıyor” vurgusu izleyici meraklandırdı.

LA CASA DE PAPEL 4. SEZON NE ZAMAN BAŞLAYACAK?

La Casa De Papel 3 Nisan 2020 yılında 4. sezonu ile izleyicilerin karşısına çıkacak.

LA CASA DE PAPEL OYUNCULARI

Dizinin başrollerinde; Úrsula Corberó (Tokyo), Álvaro Morte (Profesör), Jaime Lorente (Denver), Miguel Herrán (Rio), Darko Peric (Helsinki), Alba Flores (Nairobi), Esther Acebo (Estocolmo), Itziar Ituño (Raquel Murillo), Enrique Arce (Arturo), Kiti Mánver (Mariví), Juan Fernández (Coronel Prieto) & Mario de la Rosa (Suarez) yer alıyor.

LA CASA DE PAPEL KONUSU

Profesör olarak adlandırılan bir suç dehası, tarihin en büyük soygununu yapmayı planlar. Amacı İspanya Kraliyet Darphanesine girmektir. Bunun için de işlerinde uzman olan 8 suçludan oluşan bir ekip kurar. Ekip, 5 aylık bir eğitim sürecinden geçer ve bu sürede her ihtimali hesaba katarak soygunu kusursuz bir hale getirirler. Artık her şey hazırdır. 8 kişi, rehineleri de yanlarına alarak kendilerini İspanya Kraliyet Darphanesine kitler fakat hiç hesaba katmadıkları olaylar gerçekleşir.

LA CASA DE PAPEL NE DEMEK?

La casa de papel İspanyolcada "Kağıt evi" anlamına geliyor. 

👍 BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!

Gündem Haberleri