Kutsal Damacana filmi konusu nedir? Kutsal Damacana oyuncuları

Sinemaseverlerden tam not alan 'Kutsal Damaca' yeniden televizyon ekranlarında izleyici ile buluşmaya hazırlanıyor. 10 Haziran Çarşamba günü Star TV ekranlarında yayınlanacak olan 'Kutsal Damacana' izleyiciler tarafından merak ediliyor. Peki Kutsal Damacana filmi konusu nedir? Kutsal Damacana oyuncuları kimdir?

Kutsal Damacana filmi bu akşam Star TV ekranlarında izleyici ile buluşacak. Covid-19 sebebiyle gününün büyük bir kısmını evlerinde geçirmek zorunda kalan vatandaşlarımızı her gün bir sinema filmi ile buluşturan Star TV bu akşam fenomenler arasına giren 'Kutsal Damacana' filmini ekranlara getirecek. Peki Kutsal Damacana konusu nedir? Kutsal Damacana oyuncuları kimler? İşte eğlenceli film hakkında merak edilenler..

KUTSAL DAMACANA OYUNCULARI VE KADROSU

Yönetmen: Kamil Aydın

Tür: Komedi

Yapım Yılı: 2007

Vizyon Tarihi: 21 Aralık 2007 Cuma

Senaryo: Ahmet Yılmaz

Oyuncular

 Şafak Sezer

 Ersin Korkut

 Büşra Pekin

 Eyşan Özhim

 Settar Tanrıöğen

Tür: Komedi

Yapım Yılı: 2007

Vizyon Tarihi: 21 Aralık 2007 Cuma

Senaryo: Ahmet Yılmaz

Kutsal Damacana filmi 20 Aralık 2007'de gösterime girmişti.

KUTSAL DAMACANA KONUSU 

Hayatını gemilerde tayfalık yapıp geçiren Fikret, artık İstanbul’a demirleyip yerleşik bir yaşam seçer. Hayatı kendisinden öğrenen ve bir dediğini iki etmeyen saf arkadaşı Asım’la bir gün karşılarına çıkacak olan o büyük fırsatı umut ederek yuvarlanıp giderler....

Yaşadığı semtteki kilisesinin papazı Artin’in Vatikan’a gitmesini fırsat bilen ve kilisenin nimetlerini kendi tezgahına uydurup geçinmeye devam eden Fikret ve can yoldaşı Asım’ın karşısına bir gün gerçekten hiç beklenmedik bir iş gelir. Fikret’i kilisenin papazı sanıp başlarına gelen sihirli bir olayın çözümü için bu sahte papazın çaresine başvuran aile; ne kendi başlarına geleceklerden haberdardır ne de sahte papaz Fikret, karşısına çıkacak olan büyük sürprizden haberdar!

👍 BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!

Gündem Haberleri