Kurban Bayramı'nda, resmi tatilde EFT - havale yapılır mı 2022? Bayramda, EFT- havale olur mu, ne zaman hesaba geçer?

Kurban Bayramı süresince para gönderme işlemi yapacak vatandaşlar, EFT ve havale yapma işlemleri hakkında bilgi sahibi olmak istiyor. Peki Kurban Bayramı'nda, resmi tatilde EFT - havale yapılır mı 2022? Bayramda, EFT- havale olur mu, ne zaman hesaba geçer?

9 günlük bayram tatili süresince bankalar kapalı olacağı için para gönderme işlemi yapacak olan vatandaşlar işlem yapıp yapmama durumları merak ediyorlar. Bu kapsamda havale ve EFT işlemlerini hakkında akıllarında soru işareti bulunan vatandaşlar Kurban Bayramı'nda, resmi tatilde EFT - havale yapılır mı 2022? Bayramda, EFT- havale olur mu, ne zaman hesaba geçer? sorularının yanıtlarını araştırıyorlar.

KURBAN BAYRAMI'NDA, RESMİ TATİLDE EFT - HAVALE YAPILIR MI 2022?

Kurban Bayramı ve resmi tatillerde aynı bankalar arasında havale işlemi yapılmaktadır. Ancak EFT işlemi yapılsa bile tatil bittikten sonra gönderilen veya alınan para hesaba geçmektedir.

BAYRAMDA, EFT- HAVALE OLUR MU, NE ZAMAN HESABA GEÇER?

Bayram tatili sürecince vatandaşlar havale işlemlerini gerçekleştirir. Havale bankanın durumuna göre aynı gün içinde hesaba geçer. EFT yapan vatandaşlar ise bayram sonrası 13 Temmuz'dan itibaren paralarını alabilecek.

Öte yandan geliştirilen FAST sistemini kullanarak vatandaşlar 7 gün 24 saat para transferi yapabilmektedir.

👍 BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!

İlk yorum yazan siz olun

Gündem Haberleri