Kubilay Aka o fotoğrafların ardından Boran Kuzum'u takipten çıkardı!

Boran Kuzum ve Miray Daner, aynı dakikalarda kalp emojisiyle birbirlerinin fotoğrafını paylaşmış ve bu durum ikili arasındaki aşk iddialarını yeniden gündeme getirmişti. Miray Daner’in eski sevgilisi Kubilay Aka, Vatanım Sensin dizisinden rol arkadaşı Boran Kuzum’u bu paylaşımlardan sonra sildi.

Kubilay Aka Boran Kuzum'u affetmedi! Boran Kuzum ve Miray Daner, dün sosyal medya hesaplarından kalp emojisiyle birbirlerinin fotoğrafını paylaşmıştı. Olayın ardından ikili arasında aşk iddiaları da yeniden gündeme geldi. Fotoğrafları gören Miray Daner’in eski sevgilisi Kubilay Aka, Vatanım Sensin dizisinden rol arkadaşı Boran Kuzum’u bu paylaşımlardan sonra sildi.

BORAN KUZUM'U SİLDİ!

Miray Daner ile Vatanım Sensin dizi setinde tanışan ve inişli çıkışlı bir ilişki yaşayan Kubilay Aka yine aynı dizide rol alan arkadaşı Boran Kuzum ile aralarında çıkan aşk iddialarının ardından Boran Kuzum'u sildi. 

İLİŞKİYİ BİTİREN GÖRÜNTÜLER

Kubilay Aka aldatma iddiaları ile sık sık gündeme gelmiş ve oyuncu Hilal Altınbilek samimi görüntülerinin ortaya çıkmasıyla ikilinin 2.5 yıl süren ilişkileri sona ermişti. 

Ayrılığın ardından Miray Daner'i yeniden birlikte olmaya ikna eden Kubilay Aka, bir ev tutmuş ve genç çift birlikte yaşamaya başlamıştı.

Ancak Kubilay Aka bir ihanet haberi ile daha gündeme gelmiş ve ilişki bu defa tamamen bitmiş ve ikili yollarını ayırmıştır.

👍 BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!

Magazin Haberleri