Koruma değil suç makinesi! Cemal Enginyurt'un tutuklanan korumasının dosyası kabarık çıktı!

Cemal Enginyurt ve Latif Şimşek'in dün akşamki canlı yayında tartışması sonrası Enginyurt'un koruması olduğu iddia edilen kişi Latif Şimşek'e saldırmış ve darp etmişti. O koruma tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Demokrat Partili Cemal Enginyurt ve Latif Şimşek arasında dün akşam canlı yayında tartışma alevlenmiş ve Cemal Enginyurt Latif Şimşek'in üzerine yürümüştü. Tartışmanın yaşandığı sırada Enginyurt'un yerinden kalkıp Şimşek'in yanına gitmesiyle birlikte Enginyurt'un koruması olduğun söylenen kişi de Şimşek'e saldırmıştı.

KOŞARAK YAYINA GİRMİŞTİ

Selahattin Demirtaş ve Osman Kavala konularının konuşulduğu sırada Latif Şimşek'in Cemal Enginyurt'un sözlerine "Bırak bu işleri" demesi sonrası ortalık kızışarak kavgaya dönüşmüştü. Cemal Enginyurt ve koruması olduğu söylenen kişinin Latif Şimşek'e saldırması sonrası İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı olayla ilgili soruşturma başlattı.

TUTUKLANIP CEZAEVİNE GÖNDERİLDİ

Cemal Enginyurt'un canlı yayın sırasında yanında bulunan ve resmi kayıtlarda koruması olduğu bilinmeyen kişi hakkında bugün gözaltı kararı çıkmıştı. Gözaltına alınan şahıs emniyetteki işlemlerinin ardından tutuklanarak cezaevine gönderildi.

SUÇ DOSYASI KABARIK

Koruma olduğu söylenen Emrah Topal'ın “kasten öldürme, kasten yaralama, tehdit, ruhsatsız silah bulundurma ve trafik güvenliğini tehlikeye sokma” suçlarından da kayıtları olduğu ortaya çıktı.

👍 BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!

İlk yorum yazan siz olun

Gündem Haberleri