Koronavirüs depremi sürüyor! MKE Ankaragücü - Atakaş Hatayspor maçı ertelendi!

Koronavirüs nedeniyle süper Lig'de bir maç daha ertelendi. Atakaş Hatayspor'un birçok oyuncusunda tespit edilen Koronavirüs sebebiyle BB. Erzurumspor maçı iptal edilmişti. Akdeniz ekibinin önümüzdeki hafta oynayacağı MKE Ankaragücü maçının da ertelendiği açıklandı.

Atakaş Hatayspor'da 19 kişinin koronavirüse yakalanmasının ardından maç erteleme kararları devam ediyor.

Süper Ligin beşinci haftasında Atakaş Hatayspor ile Büyükşehir Belediye Erzurumspor maçının ertelendiği açıklanırken, altıncı haftadaki MKE Ankaragücü maçı için de erteleme kararı verildi.

24 Ekim Cumartesi günü saat 13.30'da Eryaman Stadyumu'nda oynanması planlanan maç, ileri bir tarihe ertelendi.

NE OLMUŞTU?

Atakaş Hatayspor'dan yapılan açıklamada 11 futbolcu, teknik direktör Ömer Erdoğan ve bir kulüp personelinin daha Kovid-19 testinin pozitif çıktığı belirtilmişti..

Atakaş Hatayspor'dan yapılan açıklamada şu ifadelere yer verilmişti:

"Bu sabah yapılan COVID-19 testlerinde, 6 futbolcumuza ilaveten 11 futbolcumuzun, Teknik Direktörümüz Ömer Erdoğan'ın ve bir kulüp personelimizin COVID-19 testi pozitif çıkmış olup, toplamda 17 futbolcumuzda COVID-19 virüsüne rastlanmıştır."

Kulübün basın sözcüsü Rahmi Vardı, Büyükşehir Belediye Erzurumspor maçı öncesi futbolcu, teknik ekip ve personele yapılan koronavirüs testlerinin sonuçlandığını söylemişti.

Rahmi  Vardı, koronavirüs test sonucu pozitif çıkan futbolcu sayısının arttığını belirtmişti.

Vardı, açıklamasında şu ifadeleri kullanmıştı:

"Atakaş Hatayspor'da yapılan Kovid-19 testlerinde, maalesef 6 futbolcumuza ilaveten 11 futbolcumuzda daha virüse rastlanmıştır. Toplam 17 futbolcumuzun Kovid-19 testi pozitif çıkmıştır. Teknik direktörümüz Ömer Erdoğan ve bir kulüp çalışanımızın testleri de bugün itibarıyla pozitif çıkmıştır. Atakaş Hatayspor'un bu zor günlerinde herkesten dua bekliyoruz. Bundan sonra top federasyonda. Federasyonumuzun vereceği kararlar doğrultusunda pazar günü oynanacak Büyükşehir Belediye Erzurumspor maçı netleşecektir."

Yaşanan gelişmelerin ardından Hatayspor Osman Çalğın Tesisleri karantina altına alınmıştı.

Büyükşehir Belediye Erzurumspor, 17 futbolcunun yanı sıra teknik direktör Ömer Erdoğan ve bir kulüp çalışanının koronavirüs testi pozitif çıkan Atakaş Hatayspor'a geçmiş olsun mesajı yayımlamıştı.

Kulübün sosyal medya hesabında yapılan paylaşımda şu ifadelere yer verilmişti: 

"Türkiye Futbol Federasyonundan (TFF) kulübümüze gönderilen yazıya istinaden, toplamda 19 kişinin kovid-19 test sonuçları pozitif çıkan Hatayspor ile oynayacağımız 5. hafta maçımız ileri bir tarihe ertelenmiştir. Bu vesileyle Hatayspor'a tekrar geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz."

👍 BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!

Spor Haberleri