"Kongrenin Bayram Havasında Geçmesini İstiyoruz"

Toplantıya İlçe Başkanlığına aday Salih Varlıbaş, Meclis üyeleri Bekir Yöndemir, Bülent Aşkın, Ak Parti Pendik İlçe Başkan Yardımcıları. Rıdvan Üçü (…)

Toplantıya İlçe Başkanlığına aday Salih Varlıbaş, Meclis üyeleri Bekir Yöndemir, Bülent Aşkın, Ak Parti Pendik İlçe Başkan Yardımcıları. Rıdvan Üçüncü ve Abdullah Tarakçı katıldı.

Salih Varlıbaş yaptığı açıklamalarda şu sözlere yer verdi “ Olurda Allah nasip ederse ilçe başkanlığına laik görülürsem herkesi kucaklayan, ayrıştırmayan, ötekileştirmeyen bir hizmet anlayışı ile teşkilatı yöneteceğim. “ dedi. Tek liste gidilmesi istenen kongre konusunda da fikirlerini beyan eden Varlıbaş, “ Tek liste gidilmesini istiyoruz. Diğer adaylarla da hiçbir problemim yok. Hatta bu adaylık süreçlerinde kendilerini bizzat arayıp tebrik ettim. Bizim içimizde kırılganlıklar olmaz biz bir bütünüz . Bu süreçte diğer adaylarla da bir masada oturup istişare edeceğiz kim hak ediyorsa inşallah ona nasip olur. Kongre Sürecinin Bayram havasında geçmesini istiyoruz“ şeklide konuştu.

Haber : Yusuf SARAY

👍 BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!

Yerel Haberleri