Kocaeli'de kan donduran olay! Kimse aldırmadı: Tartıştığı kişinin boğazını falçatayla kesti!

Kocaeli'nin İzmit ilçesinde alacak verecek meselesi nedeniyle çıkan tartışmada dehşet veren bir olay yaşandı. Bir kişi, elindeki falçatayla tehdit ettiği kişinin boğazını kesti.

Alınan bilgilere olay akşam saatlerinde İzmit, İnönü Caddesi'nde gerçekleşti. Aralarında alacak verecek meselesi olduğu ileri sürülen bir kişi, duvara sıkıştırdığı şahsı elindeki falçatayla tehdit etti. Bir süre aralarında diyalog geçen ikiliden elinde falçata olan kişi, tehdit ettiği kişiyi insanların gözü önünde boğazını kesti.

BIÇAK DARBESİ SONRASI KAÇMAYA ÇALIŞTI

Aldığı darbe sonrası acı çeken yaralı şahıs daha sonra kaçmaya çalıştı. Bu sırada elinde falçata olan şahıs, daha sonra ise belindeki silaha sarıldı. Daha sonra olay yerine gelen polis ekipleri müdahale etti.

AMBULANS GELDİ

Boğazından yaralanan kişi olay yerine çağrılan sağlık ekiplerince ambulansla hastaneye kaldırıldı. İsmi öğrenilemeyen zanlı da gözaltına alındı.

KAMERA SANİYE SANİYE KAYDETTİ

Öte yandan olaya ilişkin görüntüler amatör kamera tarafından saniye saniye görüntülendi. Görüntülerde zanlının duvara dayadığı şahsın boğazını kesmesi ve peşinden koşması yer alıyor.

👍 BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!

İlk yorum yazan siz olun

Gündem Haberleri