Kocaeli'de bir adam gürültüye sinirlenerek arkadaşını öldürdü "Kader" dedi!

Kocaeli İzmit'te yoldan geçen bir arkadaşını gürültü yaptığı gerekçesiyle öldüren bir kişiyi de yaralayan Doğan K., müebbet ve 2 yıl 3 ay hapis cezasına çarptırıldığı davada olay için " Kaderden başka bir şey değildir" dedi.

10 Kasım 2019 tarihinde Kocaeli’nin İzmit ilçesi Gültepe Mahallesi Beyhan Sokak’ta meydana gelen olayda Alim Kazancı motosikleti ile eve giderken yolda arkadaşları ile karşılaşarak sohbet için motorunu durdurdu.

KURŞUN YAĞDIRDI

Bu sırada evde bulunan Doğan K. ise sokaktan gelen seslere sinirlenerek silahına sarıldı. Sarhoş olduğu söylenilen Doğan K., evin penceresinden sokağa ateş açarak Kazancı'yı başından vurarak öldürerek, bir kişiyi de yaraladı.

Polis ekipler olayın ardından kaçan Doğan K.'yi konteyner içinde saklanırken yakaladı. Gözaltına alınarak polis merkezine götürülen Doğan K., tutuklanarak cezaevine gönderildi.

OLAYA KADER DEDİ

Kocaeli 1. Ağır Ceza Mahkemesinde 'Basit yaralama,' 'kasten öldürme,' 'ruhsatsız ateşli silahlarla mermi satın alma veya bulundurmak', suçundan yargılanan Doğan K., mahkeme salonunda Alim Kazancı'nın arkadaşı olduğunu söyleyen Doğan K., "Olay kaza ile oldu. Kaderden başka bir şey diyemiyorum. Bu hususun gözetilerek karar verilmesini istiyorum. Tahliyemi talep ediyorum" dedi.

MÜEBBET HAPİS

Mahkeme heyeti savunmanın ardından  bir kişiyi öldürerek bir kişiyi de yaralayan Doğan K.'nin müebbet ve 2 yıl 3 ay hapis cezasına çarptırılmasına karar verildi. Heyet ayrıca Doğan K.'ye 'Suç sonrası yardım etmek suretiyle kayırma' suçundan Cihat A. ve Mustafa A.'ya 2 yıl, Nurten A. ve Hüseyin Ö.'ye de 10'ar ay hapis cezası ile cezalandırılmasına karar verdi.

(İHA)

👍 BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!

İç Haberler Haberleri