Kıvılcım Ural kimdir? Kaan Tangöze'nin sevgilisi hamile mi?

Kaan Tangöze'nin eski eşi Seçkin Piriler'den olaylı olarak ayrılmasının ardından sevgilisi Kıvılcım Ural'ın 4 aylık hamile olduğu ortaya çıktı. Kız bebek bekleyen çift, bebekleri dünyaya gelmeden nikah masasına oturmaya hazırlanıyor. Peki Kıvılcım Ural k

Seçkin Piriler'le olan olaylı boşanmasının ardından Kıvılcım Ural'la olan ilişkisiyle gündeme düşen Kaan Tangöze yeniden baba olmaya hazırlanıyor.

Milliyet'te yer alan habere göre, üçüncü kez baba olacak Kaan Tangöze, doğumdan önce, 4 aylık hamile olan Kıvılcım Ural’la dünyaevine girecek. Kız bebek bekleyen çift, müjdeli haberi aile yakınları ve arkadaşlarıyla paylaşmaya başladı.Peki Kıvılcım Ural kimdir? Kaç yaşında? Kaan Tangöze ile aralarında kaç yaş var?

KIVILCIM URAL KARNINI GİZLEDİ

Ural’ın geçtiğimiz hafta bir mekanda tartıştıktan sonra çekilen fotoğraflarında ise karnının büyüdüğü dikkat çekti. Ural’ın çantasıyla karnını kapatması gözden kaçmadı.

KIVILCIM URAL KİMDİR? KAÇ YAŞINDA?

Kaan Tangöze ile yaşadığı ilişkiyle tanınan Kıvılcım Ural, 1992 yılında İstanbul’da dünyaya geldi.26 yaşında olan Kıvılcım Ural'ın sevgilisi Kaan Tangöze ise 45 yaşında.  Lise ve Üniversite eğitimini İzmir’de tamamladı. 60'lı yıllara damgasını vuran Mavi Işıklar grubunun eski gitaristi Fikret Ural’ın kızı olan Kıvılcım Ural, babasının izinden giderek müzikle ilgilendi.

Önce Güzel Sanatlar Lisesi’nde eğitim alan Kıvılcım Ural, ardından 9 Eylül Üniversitesi Dramatik Yazarlık Bölümü’nde tamamladı.

Müzisyen ailede doğan Kıvılcım Ural çocukluğundan beri müziğe düşkün olmuştur. İlk zamanlarda bestelerini arkadaşları ve yakın çevresiyle paylaşan Kıvılcım Ural müziğin yanı sıra kısa film, dizi, reklam ve müzik kliplerinde ekran yüzü olarak yer aldı. Kıvılcım Ural son olarak “Rüya raporları” isimli müzik albümünü çıkardı.

👍 BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!

Magazin Haberleri